perjantai 4. syyskuuta 2009

Päivän makee kuva

Stallonen The Expendables taas makeissa kuvissa, tälläkertaa tollasen makeen julisteen muodossa. -Tai no -toisen kerran julisteen muodossa, mutta nyt vielä makeemman näköisenä. -Aikaisempi The Expendables juliste oli sekin erittäin makee, mutta tämä on TOD näistä makein. -Minusta ainakin.

Perjantain "ei kiitos" ensi-illat

Coco Chanel & Igor Stravinsky

Tänään tulikin tasapuolisesti sekä "must see"-leffoja että "ei kiitos"-leffoja ja tuttuun tapaan näistä "ei kiitos"-leffoista ei ole muuta sanottavaa kuin se "ei kiitos"... -Mitäs tämä eka leffa -TOD ei kiitos. Onkos perjantain toinen "ei kiitos"-leffa yhtä kiinnostava..., eli TOD ei kiitos elokuva...?


Skavebölen pojat


No sehän on selvääkin selvempi "ei kiitos"-leffa. -Kotimaiset leffat kuuluvat automaattisesti "ei kiitos"-leffoihin..., siitä ei ole epäilystäkään. -Eiköhän tämä esittely ollut tässä...? Nää ei kaipaa tän enempää esittelyä.

Perjantain "must see" ensi-illat

Inglorious Basterds

Tämä leffa on TOD PAkKO nähdä *SYDÄN*... -A..., se on Tarantinon -ja B..., no..., trailerihan se pääsi taas vakuuttamaan leffan kiinnostavuuden tasosta -TOD korkea. -Brad Pittin hahmo sanoi trailerin lopussa Hitlerin sanoessa "nein nein nein nein..." -Pitt -"Yes yes yes yes". -Sitä minäkin hoen mielessäni kun ajattelen leffaa ja sen näkemistä. -TOD "Yes yes yes yes"...
-Entäpä sitten perjantain toinen "must see" ensi-ilta...?
...



Gamer

Tämäkin leffa kyllä kiinnostaa TOD paljon. -Gerald "THIS IS SPARTA" Butlerin tähdittämä toimintatrilleri tulevaisuuden räiskintäpelistä, jossa pelaaja ohjaa oikeita ihmisiä. -Traileri antoi ainakin TOD upean kuvan leffasta. -Upeaa actionia näkyi riittävän.

Päivän pilanimi

Tarantinon uutuusleffa, vaikka arvostelijat sanoisivat siitä mitä tahansa huonoa, niin minä en välitä. -Aijon vain...
...

Inglorious Basterds...........................Ignore those Basterds