keskiviikko 23. helmikuuta 2011

JIM: South Park

Voe prrkele ku pääsi tämä aivan unohtumaan. -No -mainostetaanpa silti. -Että tällasta olisi illan South Parkissa ollut.
...
Buttersin ykköslutka. Butters maksaa eräälle tytölle viisi dollaria ensimmäisestä suukostaan, ja saa hienon liikeidean. Pian hän pyörittää menestyvää suukkoyhtiötä, jolla on palkkalistallaan monta tyttöä. Amerikkalainen sarja. 13. tuotantokausi. 
...
Voe vitalis. -Ja kukaan ei ollut ottamassa tallentavalle. -Mutta onneksi olennähnyt jakson jo All SP:stä -eli ei silleen mikään suuri menetys.

Päivän makee(t) kuva(t)

Metron mainostaulusta luin aivan ekana aiheesta -ja sitten päätin googlata hakusanalla -"pyramidi punavuoreen"  -ja sieltäkös löytyi heti tämä LOiSTava kuvasarja. -Aika hemmetin makeelta kyllä näyttää.

Tuolta rakennus näyttäisi kadulta katsottuna. -Nousee mukavan korkealle muista rakennuksista. -Kyllä tuo kiva näky olisi.

Tuolta näyttäisi mereltä päin katsottuna. -Ihan kivat näkymät siis myös rakennuksesta. Kunnon merimaisemat.

Tolta se sitten tulee näyttämään. -Toivon suuresti että hanke ei jää vain havainnekuvaksi -että se kans toteutetaan. -Kuten edellisen blogauksen infolaatikossa jo mainittiin -tulee rakennuksessa olemaan toimistotiloja, kauppoja ja asuinpaikkoja. -Kyllä kelpaisi tollasessa asua.

Päivän makeisiin kuviin liittyvää infoa

Ennen kuin blogaisen seuraavaksi päivän makee(t) kuva(t) -tässä teille eka hieman infoa siitä mitä luvassa. -Siis yllä olevassa laatikossa -ei niinkään tässä teksti tyngässä. -Hjoops..., mutta niihin makeisiin kuviin.