perjantai 23. syyskuuta 2011

Päivän pilanimi

Tämä elokuva on niin tylsä -että sen katsojat koostuu joukosta yhtä tylsiä ihmisiä -joista yksi on...
...
Likainen pommi.........................................Likainen pummi

Team MatoApina goes to sea..!

Ou FUCKIN' h3ll yeah 8)...=)...!!!111 -Kyllä saa leffakäynnit tämän rinnalta väistyä -sillä huomenissa tämä poppoo on lähdössä risteilylle -FUCK YEAH 8)...!!11 -Ja tänäänkään ei kerkiä leffaan ku on jo muita suunnitelmia illaksi. -Mutta TOD LOiSTava syy olla menemättä leffaan toi huominen. -Pidetään sit oikein kybällä hauskaa -ja sen tulee sit näkemään kuvista mitä takuulla tullaan räpsimään 8)...:saint:...:)...

Perjantain ensi-illat Nro 5

Winnie the Pooh

Nalle Puheja tuli kyllä penempänä innolla katottua..., mutta ne ajat ovat nyt takana ja nyt tälle ei voi muuta todeta kuin sen -"ei kiitos". -Eipä nyt kamalasti houkuttele -varsinkaan suomeksi puhuttu versio. -Nyt säästyttiin siltä rumalta -"ei kiitos" -kuvalta -kun saatiin tähän hieman tekstiäkin loihdittua.

Perjantain ensi-illat Nro 4

The Change-Up

Tätäkin voisi jokin viikonloppu mennä kattomaan. -Kyllähän tuo ihan hauskalta vaikuttaa. -Ainakin näkemäni trailerin perusteella. -Ja leffan julistekin on aika hupaisa ja lupaavan näköinen. -Mutta kuten ekana esitellyn leffan esittelyissä jo totesin -nyt viikonloppuna ei kyllä onnistu meneminen. -Ja tosiaan -selitys sitten tulossa.

Perjantain ensi-illat Nro 3

 Likainen pommi
Sentään jotain hyvääkin sanottavaa tästä elokuvasta. -Sain nimittäin hauskan pilanimi-idean leffan nimestä. -Ensi-ilta esittelyjen -ja sen erään toisen blogauksen jälkeen sitten.

Perjantain ensi-illat Nro 2

 Pina

Perjantain ensi-illat Nro 1

Don't Be Afraid of the Dark

Kyllähän tämän voisi ihan teattereissa asti mennä kattomaan. -Nyt viikonloppuna ei tosin onnistu..., mutta siihen sitten tarkempi selitys ensi-ilta esittelyjen jälkeen omassa blogauksessaan. -Mutta ensi viikonloppuna voisi kyllä harkita tota -ellei sitten tule joku vielä kiinnostavampi elokuva juuri silloin ensi-iltaan.

Päivän kuva

Haha :D. -Jopas on hauska ilme kissalla. -Mutta kuvassa on muutakin hauskaa kuin kissan ilme -nimittäin huomaattekos vihaisen kaniinin kasvot kuvassa...? -Ite (Hulk) löysin sen heti katsottuani kuvaa. -Sehän lähes irvistää päin naamaa.