keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Typyjoulukalenterin 23. luukku

Jaahas :p, näyttäisi olevan typy paita aika hemmetin märkä =), joten tarvinneeko luukun avaamisen jälkeen enää mitään availla?

No eipä tarvi B), sillä märän paidan läpi näkyy ihan kaikki =), FUCK YEAH :D! Märän T-paidan keksijälle ois kyllä pitänyt antaa Nobelin kemian palkinto tai jotain :saint:, EHEHEHEEE :D!

Päivän ällöttävä kuva + typymuistutus

"This video has been removed..." -blaa-blaa-blaa.. -No haistakaa ny hevon v|ttu -jumalauta sentään. -Mutta trailerin pääsee silti katsomaan blogin kautta kirjoittamalla vain leffan nimen yllä olevaan hakupalkkiin -että silleen. --Mutta sitten asiasta toiseen. -Miten ihmeessä tämä on myös typymuistutus...?? -No jos aivan tarkkaan katsoo kuvan alaosaa missä näkyy muita videoita..., niin siinä toinen vasemmalta olevassa kuvassa on selvästi seksikkään tonttutytön kuva -ja siitä tuli se typymuistutus. -Onkos se nyt sitten Matskun vuoro..., vai kenenkäs...?

Päivän makee kuva + video

Apple Movies sivuilta katsoin tämän ensimmäisen kerran..., mutta video tähän on poimittu YouTubesta -kyseessä on Tom Crusen ja Cameron Diazin tähdittämä uusi toimintakomedia -Knight & Day -josta päivän makeeksi kuvaksi saatiin leffan juliste. -Ja alla päivän video..., eli leffan traileri...
...

Knight and Day-ET Trailer


...

Komean näköisiä toimintakohtauksia näkyi leffassa piisaavan. -Kyllä houkuttaa nähdä.

UUSI LABELI: TV-ohjelmat

Miten olisi uusi labeli nimeltä -"TV-ohjelmat"..., jonne jatkossa blogaisin kaikki noi sarjamuistutukset samaan -lisäksi myös muut TV-ohjelmat..., mutta pääosin Frendit/Simpsonit -niitä kun tulee päivittäin. -Ja tää tosiaan jatkoa ajatellen. Noita vanhoja ohjelmia nyt poimimaan. -Jos ei nyt huomen kekiä..., niin seuraavan kerran kun blogaan sarjamuistutukset -niin siitä lähtien.

The Simpsons

Entäpä illan Simpsoneissa..., mitäs siinä tänään...?
...
Perheen ankkurit. Amerikkalainen piirrossarja. Lisalle annetaan luottamustehtävä, mutta kaveriksi on otettava Bart. Homer hankkii henkilökohtaisen avustajan.
...
Kuulostaapa mielenkiintoiselta jaksolta. -Odotan innolla.

F.r.i.e.n.d.s.

Mitäs illan Frendeissä tänään...?
...
Salainen kaappi. Phoebe antaa Monicalle hierontaa, muttei pidä tämän ääntelystä. Joey kiidättää Rachelin hoitoon mahavaivojen takia, mutta haluaisi, että Rachel ja Ross muuttaisivat yhteen. Kylpyhuoneen lukittu kaappi kiihottaa Chandlerin mielikuvitusta.
...
Hauskalta kuulostaapi. -Innolla odottelen.

Joulukalenterin luukku 23 auki

Joulukalenterin luukku 23 auki