keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Päivän TOD tod TOoOoOoOoOoD makee kuva + ällöttävä kuva

Kuten jo omassa Hulkin blogissani -ostosten esikatseluissa mainostin -ja myöhemmin esittelin..., niin tulipa TOD makee ostos tehtyä Anttilassa tänään.

-Mutta jos se kerran on niin TOD makee..., niin mikäs tuo "+ ällöttävä kuva" -tuolla otsikossa meinaa...? -No -pientä zoomia sitten vain kehiin ja selvittämään asiaa.

Joko näkyy...? -No eipä kyllä -joten zoomataanpa vielä vähäsen lisää. -Tuossa nyt mielestäni mitään ällöttävää näy.

No nyt pamahti. -Mitä v|tun pelle ruotsia -"Terror på Elm Street"...?? -Anteeks nyt -jos oon Ruotsirasisti..., mutta kyllä paljon mieluummin lukisin tuosta suomalaisin tekstein -tai samantien alkuperäiskielellä -eli englanniksi ton tekstin..., mutta ruotsiksi kyllä -BLAAH..!! -Ei nyt kauheeta miinusta..., mutta silti -haittaa ainakin silmää.

The Simpsons

Entäpä illan Simpsoneissa..., mitäs siinä on tänään luvassa...?
...
Lisan oma sota. Amerikkalainen piirrossarja. Lisa ei ole tyytyväinen koulunsa opetustasoon, sotilaskoulutus olisi parempaa. - Vieraileva ääni: Willem Dafoe.
...
Jaa-a..., jaa-a. -Täälläkin on hyvä näyttelijä vierailevana äänenä -Willem Dafoe. -Kuin myös -odotan innolla.

F.r.i.e.n.d.s.

Aah..., taas päästään blogaamaan Frendeistä. -Mutta mitäs ihmettä -Halloween aiheinen jakso...? -Olis ny tullu Halloweenin aikoihin. -Mutta samapa tuo -ei muuta kuin illan jaksoon..., joka kulkee siis nimellä...
...
Halloween-kutsut. Ross haluaa tuoda Monan Monican ja Chandlerin kutsuihin. Phoebe kutsuu Ursulan, joka kertoo menevänsä pian naimisiin, ja tämän sulhon Ericin. Heidän tarinansa poikkeavat toisistaan hivenen verran. - Vieraina Sean Penn ja Bonnie Somerville.
...
Ainakin nimekäs tähti vieraana -Sean Penn. -Odotan innolla.

Joulukalenterin luukku 9 auki

Joulukalenterin luukku 9 auki