sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Päivän pilanimi

Hieman äkkiä väännetty kuva -joten pilanimeen johdatteleva välivitsikin on hieman hihasta tempaistu. Menee näin: -Narnia faniklubilla havaitaan luopio niin se on heti potku persauksiin ja...
...

The Voyage of the Dawn Treader.........Bon voyage, damn traitor

Uudenvuoden bile asiaa Matskulle

No kuvahan sen jo kertoo. -Tulipa kysyttyä siitä uudenvuoden bileistä ja myöntävä vastaus saatiin :)... -FUCK YEAH 8)...=)...:)...!! -Semmottis. -Eipä tässä muuta.

Leffat TV:stä laiskotellen

Tänään taas hyviä leffoja telkusta. -MTV3 kanavalta klo 19:10 tulee Bruce taivaanlahja jatko-osa -Evan taivaanlahja -joka on jo kerran aikaisemmin ollut esittelyssä kun se edellisen kerran tuli telkkarista 06. syyskuuta. -Eri kuvalla tosin. -Sitten klo 16:45 Neloselta tulisi Steve Martinin tähdittämä komedia -Morsiamen isä II -josta en sitä ykköstäkään ole nähnyt -joten jos molemmat löytyisivät DVD:nä -olisivat ne tervetulleita kokoelmiini. -Ja sitten myöskin Neloselta klo 21:00 tulee mainio fantasiaseikkailu -Narnian tarinat: -Velho ja leijona -joka löytyy upeassa boksissa Prinssi Kaspianin kanssa. -Viimeiseksi esittelyssä on toimintaleffan Speed jatko-osa Speed 2 -Cruise Control -joka alkaa Subilta klo 21:00. -Myös tämä menettelevä toimintapätkä löytyy DVD-kokoelmista. -Jotenka näkemättä voi jättää. -Tässä oli taas TV-leffat laiskotellen. -Hulk kiittää.

5 days left

5 days left