perjantai 30. kesäkuuta 2023

Päivän toinen leffa

Seuraava elokuva Arska-maratonissa on toimintakomedia - Killing Gunther - joka ekalla katsomalla osoittautui pieneksi pettymykseksi kun kävi ilmi että Arska tuli kuvioihin vasta elokuvan loppumetreillä ja että hänellä oli ruutuaikaa vain 15 minuuttia koko elokuvassa. Mutta siinä ajassa Arska ehtii pelastaa leffan täydeltä pettymykseltä. Eli sen tähden - ARNOLD FOREVER...!!!!11111

Päivän TV-sarja

Viime blogauksessa tämä piskuinen kuva näkyi, tai... no ei se nyt niin piskuinen kuva ollut, siinä kun keskityttiin ruokaan 😇 Mutta tämä rajattu kuva on, noh, sitä itseään... Tai parempi tämä on, kun aikaisemmat - jotka... no kaipa ne voisi Seinfeldin tapaan linkittää tähän...

Matthew "Chandler Bing" Perry -esittely

Courteney "Monica Geller" Cox -esittely

Matt "Joey Tribbiani" LeBlanc -esittely

Nyt on siis vuorossa Lisa "Phoebe Buffay" Kudrow, ihan hupaisa hahmo khyl... 😊😋 Voisi jopa sanoa, että paras - niin naisista...


Hupaisa sarja khyl tämä, niin Frendit... Aloitin siis taas katsomaan sitä, en sentään alusta... :x Tätä jaksaa aina vaan katsoa, uudestaan... ja uudestaan - on tää niin hyvä, toisinsanoen TOD LOiSTava B) Vielä on pari hahmoa jäljellä, katsotaan jos tänään blogaisi yhden niistä...

Päivän ruoka (by Tontsa)

Edellisessä blogauksessa tosiaan esittelin nämä, tai noh... Eipä nyt suljetussa boxissa paljoa esiteltävää ollut... 😕 No, nyt se paketti on auki - joten... eiköhän esitellä itse ruoka 😎

Se oli semmonen, kun; Nasi Goreng with Beef - varsin herkullinen sellainen se oli 😊😋 Aika tulinen vaan, mutta... no sitä vähän odotinkin, tommonen eksoottinen paikka kun toi on...


Noi khyllä näyttää vähän pohjaan palaneelta... =/ Mutta, no eipä ne sitä ollut - tosiaan varsin herkullista oli :) Tuolta saa jotain pizzaakin, sen voisi ens kerralla kokeilla :saint:

Ruoka ostosten/ostoksen esittely

Jahas, mitäköhän tällä kertaa on luvassa..?! 😇😵 No paikan voin jo kertoa, se oli/on Bali Restaurant (josta jo blogasin, kun se tuli mun lempipizzerian tilalle...)!


Mutta, no jätetään paljastus seuraavaan blogaukseen :saint: =/ itQ :'( joopS :P EHEHHEEEEEeeeee :D

Re: R.I.P. Alan Arkin (1934-2023)

Uutiset sittenkin pitivät paikkansa ne oli vain päivittynyt hitaasti tietyille sivustoille. Mutta nyt on Imdb:ssä linkkejä uutisiin tähden poismenosta. Uudestaan siis - kepeät mullat ja lepää rauhassa Alan Arkin🌺.

Päivän leffa

Arska-maratonissa seuraavana vuorossa elokuva - Aftermath -joka on Maggie elokuvan tavoin toinen Arskan hieman rauhallisempi ja vakavampi rooli. Nyt sitten ei muuta kuin leffan pariin. Niin ja tietty ~ ARNOLD FOREVER...!!!!!11111

Extra EXTRA juoma(t) + päivän kuva

Tuli ostettua pari energiajuomaa Kampin Alepasta - Red Bull ja Mad-Croc energy drinkin.
Korkkasin Mad-Crocsin heti siinä Kampissa.
Nyt päästään tuohon otsikon päivän kuva kohtaan. Kuvasta tekee hauskan se pikku yksityiskohta että kävelen parturi-kampaamon ohi sileine kaljuineni.

Päivän jälkiruoka + extra juoma

Tämä seuraava koju missä tuli nautittua jälkiruoka oli puolestaan Tennispalatsia vastapäätä. Se oli tollanen Happy Times jäätelökioski ja siinä heidän jäätelövalikoima. Ite otin punaisella ympyröidyn Oreo jäätelön.
Siinä vielä annos kupissaan ja extra juomana toimi jäälatte.

Päivän juoma

Kampin Narinkkatotilla oli koju missä jaettiin tollasia froosh juomia. Ite tuli otettua tollanen Pineapple🍍, Banana🍌 & Coconut🥥 Smoothie.
Siellä oli myös mahis polkea tollasta kuntopyörää mihin oli yhdistetty blenderi mikä sekoitti tollasta smoothieta. Olihan siinä sitten poseerattava juoman kanssa.

Päivän ruoka

Tuli käytyä syömässä eräiden kaverien kanssa Kampin John Scott's ravintolabaarissa ja ite tuli otettua talon wings ateria.
Wingsien kanssa tuli valikoima tulisia kastikkeita..., mutta eipä tullut käytettyä. 

Väärää tietoa Wikipediassa

Googletin uudestaan näyttelijällä Alan Arkin ja löytyi toinen Wikipedia sivu minkä mukaan näyttelijä olisi vielä elossa. Eli siihen toiseen Wikipediasiviuun oli päivitetty väärää tietoa. Imdb sivuillakaan ei tullut vastaan uutisia vaikka yleensä uutiset tähden poismenosta tulee ennen kuin se päivitetään näyttelijän bioon. Eli näillä näkymin herra on yhä elävienkirjoissa. Ja onpa hauska nähdä että jaamme saman syntymäpäivän 26. maaliskuuta. Toivottavasti elää vielä ensi vuoteen niin täyttäisi tasavuosia eli 90-vuotta jolloin itelleni tulisi tasavuosi 40-vuotta täyteen.

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Harold Fryn - toiveikas matka

Tämä ei niin kamalasti houkuttele..., mutta säästetään kuitenkin -"ei kiitos" -labelilta vaikka tuli se sana mainittuakin tässä blogauksessa.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Rudy - teini-ikäinen merihirviö 

Kyllä tätä voisi harkita. Aina Hollywood animaatiot kiinnostaa. Varsinkin jos on samat tekijät kuten sellaisilla laadukkailla elokuvilla kuin Shrek ja Madagascar.

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Indiana Jones and the Dial of Destiny 

Tämä tuli jo keskiviikkona ensi-iltaan ja tulipa se myös silloin käytyä katsomassa koko MatoApina tiimin voimin. Oli kyllä hyvä leffa.
 

Perjantain ensi-illat

Ensi-illoissa näkyisi olevan yksi joka on tullut jo keskiviikkona ja käyty myös silloin katsomassa. Mikä - se selviää sitten itse esittelyissä. 

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3

R.I.P. Alan Arkin (1934-2023)

Suru-uutisia maailmalta. Näyttelijä Alan Arkin on kuollut. Törmäsin uutiseen Facebookissa erään kaverin julkaisussa ja piti heti Googlettaa pitääkö paikkansa ja ainoa mikä oli kerinnyt päivittää tiedon oli Wikipedia. Muualla ei ollut vielä uutisia tähden poismenosta ei edes Imdb:ssä. Hänet muistetaan muun muassa seuraavista elokuvista - Saksikäsi Edward..., Little Miss Sunshine..., The Incredible Burt Wonderstone..., The Grudge Match ja Gone in Style - Tyylikäs lähtö. Kepeät mullat ja lepää rauhassa Alan Arkin🌺.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Mean Girls..., Cloverfield ja Hot Tub Time Machine tuttu Lizzy Caplan täyttää tänään 41-vuotta. Sarjasta Deadwood ja elokuvasta The Wicker Man tuttu Molly Parker täyttää tänään 51-vuotta. Elokuvista Full Metal Jacket..., Men in Black..., Escape Plan ja Jurassic World tuttu Vincent D'Onofrio (oma onnittelublogaus myös Jurassic Mania blogissa) täyttää tänään 64-vuotta. Elokuvista Con Air..., Along Came a Spider ja Saw tuttu Monica Potter täyttää tänään 52-vuotta. Elokuvista XxX..., Æon Flux..., The Amazing Spider-Man 2 ja The Equalizer tuttu Marton Csokas täyttää tänään 57-vuotta. Elokuvista Rocky Balboa ja The Hangover - Kauhea kankkunen tuttu Mike Tyson täyttää tänään myös 57-vuotta. Sitten vielä elokuvista Jumanji ja Clifford the Big Red Dog tuttu David Alan Grier täyttää tänään 67-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Päivän puujalka

Pitkästä aikaa päivän puujalka blogauksessa sananmuunnosta ja muunnos on ehkä saatettu jo keksiä..., mutta enpä ole vielä törmännyt siitä tehtyyn kuvaan. No nytpä sellainen on olemassa jos ei aikaisemmin ollut. Julkaisin tämän myös Facebookin sananmuunnos ryhmässä ja vasta julkaisemisen jälkeen tuli mieleen katsoa ryhmän hakukentästä hakusanalla -"Pekka kaukalossa" että muunnos oli jo keksitty. Siellä se oli hieman eri muodossa.