torstai 5. heinäkuuta 2007

Mitäs mausteita...?


Joo eli mitäs mausteita me, tai siis sä vaan Jaak... Hul... Raphael (:p... :D) sillon pistit ku me, siis sinä (:ashamed:... :p... :D) teit sen ruuan (kuvasssa olevan...)? No ainakin tomaattisosetta ja pizzamaustetta niinku mä :), mutta menihän sinne kaikkea muutakin =), kuten...? No ainakin mustapippuria tais mennä :), tai siis meni :p, sitä pitää ainakin hommata ensi kertaa varten B)... :p... :D! Mutta mitäs muuta oli...?

Jauheliha + spagetti huoneessa -kuva!


Enemmän vaan maustaita peittämään raa'an lihan löyhkä :|... :ashamed:... :'(, EHHEHEHeeee :D!

Tietokoneen vaiko verkon kautta?

Pistitkö tuon liikkuvan typykuvan tietokoneen vai verkon kautta. -Varmaan tietokoneen, koska minullekkin on käynyt samoin pistäessäni miniklip kuvaa tietokoneen kautta, että se on jäänyt vain liikkumattomaksi kuvaksi. Kokeilin pistää verkon kautta, niin heti liikkui kuva.

Torstain typy!

Täältä töistä kun blogailee niin pitää olla vähän tarkempi minkälaisilla sivuilla vierailee :/, joten typy on tällä kertaa vähän siveellisempi: Joku taidekuvashitti (:D) joka löytyi sopivasti hakusanalla "working girl" B)! Aika pieni kuva kyllä :/, mutta se varmaan johtuu siitä että se liikkuu :P... vain Tiltissä :x!

Koska netti ei kotona ole maanantaista lähtien toiminut :(, niin parempia typyjä saatte tivata Elisan asiakaspalvelulta :D!

Joku raja, mitä itsestään kertoo


Vois vetää pienen rajan mitä jatkossa kertoo, ja mitä vois jättää kertomatta. Menoista (matkat, bileet, leffat) voi vielä kirjoittaa, esim. tänään olen menossa katsomaan Transformerssia. Kuulumiset (raha-asiat, opiskelu, työ[etsinnät]) sen sijaan voisi jatkossa jättää kertomatta, esim. onko vieläkään saanut mitään kesätyötä ja millä varoilla elää. Ei aivan kaikkea tarvitse paljastaa, minkä tosin olen jo kerennyt tehdä, mutta jatkoa ajatellen.