sunnuntai 17. lokakuuta 2010

BB talosta häädettiin...

...-asukas Ksenia. -Kuten edellisessä blogauksessa lupailin -häätöäännestyksen muut asukkaat olisivat olleet asukkaat Niko, Marika ja Petri. -Mutta näin siinä sitten kävi että Ksenia joutui sitten tosiaan lähtemään. -Tässä kaikki BB höpinät tältä erää. -Hulk kiittää.

Big Brother Talk Show

BB kotisivuilla voi katsoa kyseisen nelikon videoklipistä..., mutta tällä MatoApinassa pidetään ne piilossa -ja sitten kun on aika blogata se tippuja niin sitten vasta selvinnee ketä muita oli tämän onnettoman joukossa häätöäännestyksessä.

Päivän makee kuva + video

Drive Angry 3(TO)D

Ooh. Siinäpä vasta TOD makee juliste TOD makeelta vaikuttavalle elokuvalle. -Kyllä TOD haluan nähdä tämän leffoissa -TOD...!! -Jopas tuli raiskattua tuota lausahdusta "TOD"..., mutta kun on TOD LOiSTavan näköinen leffa kyseessä niin pitäähän sitä nyt vähän heittää yli kun on niin TOD innostunut. -Siis leffassa on kuitenkin Nicolas Cage -yksi TOD suosikeistani -ja aivan v|tun kovan näköistä actionia --joten aivan TOD hyvältä kyllä näyttää -TOD...!!!111 -Elokuvan TOD makee juliste saa siis toimia päivän makeena kuvana -ja pistetäänpä vielä päivän videona elokuvan TOD lupaavalta näyttävä traileri.
...