sunnuntai 22. elokuuta 2010

Päivän ällöttävä kuva

Huh, miten ruma ja tylsän näköinen Kamppi oli vielä vuonna 1998. -Luojan kiitos siihen rakennettiin se ostari. -Paljon PALJON kivemman näköinen nykyään.

2x Duudsonit

Eipä ole pitkään aikaan tullut blogaistua Duudsoneita -ehkä sen takia kun ei ole pitkään aikaan tullut seurattua ohjelmaa. -Mutta nytpä blogaisen huvikseni mainostukseksi tämän iltaiset jaksot. -Alhaalla ohjelman selostukset -jotka tosin voi lukaista oheisesta kuvastakin.
...

Jakso 3: Supersankarit . Duudsonit ryhtyvät taistelemaan rikollisuutta vastaan supersankareina. Jukka on "Näkymätön mies", joka voi olla huomaamatta alasti julkisilla paikoilla. HP on "Lentomies" ja tekee vaarallisia hyppyjä korkeista paikoista. Jarno on super-heikko "Muskelimies" ja Jarppi on "Eläinmies", joka muuttuu kiimaiseksi jänikseksi ja hyppelehtii naisten perässä. Maailman Vahvin Mies Jouko Ahola valmentaa onnettomia supersankareita. Kun oikeita rikoksia ei löydy mistään, alkavat sankarit järjestää niitä itse. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Uusinta.
...

Jakso 4: Britneyn synttärit. Duudsonien rakas lemmikkipossu Britney on vakavasti sairas, vain muutamaa päivää ennen synttäreitä. Britney viedään eläinlääkärille ja pojat joutuvat odottamaan tuloksia yön yli kaupungissa. Lennettyään ulos hotellista, muut tekevät nukkuvalle Jarpille rajun poliisipiilokamerapilan. Mutta paraneeko Britney? - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Uusinta.

...

Tosiaan vaan mainostan -en ajatellut katsoa. -Sitten asiasta toiseen liittyen Duudsoneihin. -Voisi harkita sen leffan (Duudsonit elokuva) ostamista ja lisätä sen Jackass 1-ja 2 leffojen seuraksi kokoelmiin.

Sarjis by HULK

Muokkasimpa yhdestä pellekuvistani tollasen sarjiksen. -Eräs ilmeeni nimittäin muistuttaa aivan kuin hämmästelisin UFOa taivaalla. -Löytyikin juuri oikeanlainen UFO kuva -ulkona yhtä hämärää -ja puut ovat juuri oikeanlaisia mitä sielä mökilläkin oli. -Siteeraanpa vielä sarjiksen puhekuplat tähän alas.
...

Hulk says: -"Oh my Good..!! -Is that what I think it is...??"
/
"A bloody UFO!!"

I'M BACK!!!

Hulk is back in da house =)...:saint:...:)... -Hjoops..., hetki sitten tosiaan kotiuduin mökkireissulta ja hetikös oli päästävä tietsikan ääreen. -Oli kyllä aivan mahtava reissu ja varmaan jonkinlaista tarinan tynkästä luvassa omassa Hulkin blogissani reissusta. -Tuli nimittäin räpsittyä paljon kuvia sielä..., mm. sarja vastaavanlaisia kuvia kuin tämän blogauksen kuva -eri ilmeillä vain. -Ei ollut tylsää -kunhan halusin muuten vain räpsiä pellekuvia itsestäni. -Voisinkin hyödyntää toista pellekuvaa samantien seuraavassa blogauksessa -näettepä sitten miten.

Good to be back B)...:)...