tiistai 8. marraskuuta 2022

Päivän ruoka

Tämmöistä tällä kertaa... 😋 Oli hammaslääkäri jo 8.00, niin sen jälkeen soitin eräälle - kerrotaan nyt, että mummille 😍, niin sitten hänellä(kin) oli vapaata, niin tavattiin. Sitten innostuttiin mennä syömään Nepalilainen -ravintolaan. On toi khyllä hyvä ruoka, ja täyttävä! 😊 Sitten kun pääsin kotiin, niin oli khyllä aika ottaa kunnon päiväunet 😎 Joku 2-3 tuntia nukuin 😇 Miksi kerron tämän kaiken, enkä keskity vaan ruokaan?

No eipä siitä ole paljoa sanottavaa 😟 Sen jo sanoin, että hyvää oli/on, eipä sitä oikein muuta sanottavaa ole!? Tai se, että Naan -leipä meinas unohtua kuvata. Tai heti muistin sen, kun otin haukun siitä. Yllätys, yllätys - niin, että muistin sen tossa vaiheessa 😁


Toikin on aika tärkeä osa tota Nepalilainen ruokaa, eipä ilman tota olisi hirveätä intoa mennä. Ei sitä nyt varmaan pois lähtisi, jos sitä ei jostain syystä olisi tarjolla, mutta khyllä se on yksi iso(ista) syistä mennä tonne! :)

Päivän leffa(t)

Aika pistää uusintakatseluun nämä kaksi rikoskomediaa. Molempien näkemisestä on vierähtänyt sen verran aikaa ettei muista leffoista paljon mitään. Sen kyllä muistan että hyviä leffoja molemmat taisivat kuitenkin olla.

Happy Birthday following actors and one chef

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat julkimot: American Pie elokuvista tuttu Tara Reid joka täyttää tänää 47-vuotta. Hell's Kitchen reality sarjasta tuttu Gordon Ramsay täyttää puolestaan 56-vuotta. Muun muassa Hellboy elokuvissa ja The Fog - Usva uusintafilmatisoinnissa nähty Parker Posey täyttää tänään 54-vuotta. Sitten on vielä Oscar-ehdokas ja Star Trek: First Contact ja Annabelle elokuvissa nähty Alfre Woodard joka täyttää tänää tasavuosia eli 70-vuotta. Ei muuta kuin onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳.