keskiviikko 17. toukokuuta 2023

"Paikka blogaus"

Miten tän nyt selittäisi..?! 😵 Niin, noh... 😖😋😁 Eli, jos ei ehdi sinä päivänä blogata kun on ollut tarkoitus - ja blogaa myöhemmin sen ajastettuna, niin... No voisi tommosen "paikan" tehdä etukäteen. Miksi? No ettei blogi laskuri heitä härän pyllyä 😳😱😓😋😂 Esim. tämä blogaus ei ollutkaan "1481", koska blogasin ajastetusti muutaman blogauksen "menneisyyteen" 😕 Eipä toi nyt sinällään haittaa, mutta... no olisihan se kiva, että se olisi oikea luku 😇 Ja tällä pienellä vaivalla sen saa jatkossa olemaan oikea luku (jos/kun blogaaa tasalukuja tai ennätyksiä...)!

Eli nyt tein jo no "paikka" blogaukset noille parille blogaukselle (mitkä näkyy kuvassa, jotka vielä linkitän tohon alas - vaikka vasta huomenna teen ne...), eipä mene laskuri sekaisin! 😊 Tai laskuri pysyy oikeassa, mutta blogaus määrä numero voi olla väärä - jos... no kuten tossa ylempänä selostin...

Päivän ruoka (by Tontsa)

Päivän leffa + poster + trailer (by Tontsa)


Joo, että sellaista... Aina näitä uusia ideoita sikiää, on se hyvä että blogi kehittyy :saint: Ei muuta kun kohti huomista, mulla onkin sitten pari rästi blogausta tehtävänä :) Toivottavasti ei mene niin kauaa kun viimeksi (joku kaksi viikkoa meni) =/ itQ :'( joopS :P EHEHHEEEEeeeee :D

Päivän leffa + poster + trailer (by Tontsa)

Hulk tästä ehtikin jo blogata, eli käytiin katsomassa uusin Fast & Furious 😇


🌟🌟🌟

Olihan tämä ihan vauhdikas pätkä, mutta... No en nyt ala puuttumaan tämän älyttömyyksiin, eiköhän kaikki tiedä kuinka helvetin älytön tämä on?! 😵 Jos joskus arvostelun teen, niin sitten voin tarkemmin pureutua niihin (älyttömyyksiin...)! Mutta, näitähän on niin hemmetisti - että... Tuskin tulen arvostelemaan! 😖 Koska, no khyllä mä haluan kaikki arvostella - enkä sieltä täältä... Tai noh, ehkä uusin menee - että sen vaan arvostelee... Ja samalla voisi sen MAHTAVAN ekan (2001) arvostella, se oli/on khyllä hemmetin kova leffa 😍😎 Vin "Dom" Dieselistä pitää khyllä sanoa, että... noh, onpas se vanhentunut 😕 Eikä hyvällä tavalla! 😨 Ykkös leffan karisma on kaukana, jäljellä on vaan... noh, vanha väsynyt paska! 😡😓😋😁
No oli khyllä vauhdikas traileri, mutta... no samalla helvetin älytön?! =X :| :| Mutta khyllä tämän katsoi, senkun vaan heittää aivot narikkaan ja... No tosiaan, "aivot narikkaan" - ei tätä muuten kestä... Mutta, no omalla vastuulla voi katsoa - khyllä mä nyt pienet suositukset voin antaa, koska toiminta oli aika hiAnoa B) Mutta, en tule ostamaan tätä - ellei nää joskus(?) lopu ja sitten tulee boxi missä on kaikki. Mutta, no nämä ei varmaan ikinä lopu - sen verran nämä tuo kahisevaa, että miksi ne lopettaisi... Ei niitä (tekijöitä) kiinnosta, että nämä ovat ihan paskoja - kuhan saa leivän (ja vähän muuta) pöytään...

Päivän ruoka (by Tontsa)

Hulk tästä blogasikin, että mentiin tuttuakin tutumpaan RAX:iin syömään 😇

Eipä mulla ole oikein lisättävää 😕


Erittäin hyvää sapuskaa oli taas =) Parastahan on, että ei tarvi tehdä mitään - senkun vaan hakee ruokaa :) Tai noh, ehkä se paras on se - että saa syödä niin paljon kun haluaa B) Välillä vaan joutuu odottamaan..?! =X No jos ei ole paljoa asiakkaita, niin pizzat ehtii 'kuivumaan' (kun niitä ei haeta niin paljoa) =( Ja ne ei tee uutta, ennenQ vanhat on syöty... Siinä sitten odotellaan, että joku syö vanhat pois ja uutta tuoretta tulee tilalle - koska, no mä en mitään kuivaa sontaa ala syömään :| :| Varsinkin kun hinta on, mitä on... Mutta ihan hyvä paikka tämä on, TODellakin suosittelen menemään (varsinkin jos/kun pizzasta tykkää...)! =)

Suomi vs Ranska: 5-3

Yes yes yesss🤩...😎... -hyvä Suomi🇫🇮. Voitettiin Ranska pistein 5-3 ~ Ou FUCK YEAH...!!!111 Jatkakaa vaan samaan malliin.

Päivän leffa + poster

Tänään tuli käytyä katsomassa uusin Fast and Furious elokuva Fast X koko MatoApina tiimin voimin ja kyllähän siinä vauhtia ja pauketta riitti..., mutta oli se hieman heikompi kuin aikaisemmat osat joten annan sille ⭐️⭐️⭐️½. Mutta kyllä ehdottomasti edelleen kokoelmiin aijon sitten hankkia sen ilmestyessä. Sitten on vain sarjan heikoin kokoelmissa.

Päivän jälkiruoka

Kävin tekemässä Kaisaniemessä jonkun kyselyn minkä jälkeen sai ottaa yhden tuotteen kyselypaikan valikoimasta. Mukaan lähti tollanen Maitosuklaa & Minttu pussi.
Kyseinen pussi sai toimia leffamässynä illan leffalle. Sain tosin syötyä pussin jo trailerien aikana..., mutta samapa tuo. Leffa selviää sitten päivän leffa blogauksessa. 

Päivän ruoka + juoma

Sitä tuli taas käytyä RAXissa - MatoApinan vakkariravintolassa. Aikamoiset pinot tuli kasattua lautaselle.
Nyt otin vaihteeksi hieman toisenlaisen poseerauksen kuin sen perinteisen kaksin -käsin pizzaa -RAX-poseerauksen. Taustalla näkyvä perus Coca-Cola tuo päivän juoma labelin tähän blogaukseen - ei jaksa nyt erikseen blogata sitä. 

Jääkiekon MM-kisat 2023: Suomi vs Ranska

Tänään päästään klo 20:20 jännittämään Suomi🇫🇮 vs Ranska🇨🇵 ottelua. Onnea illan peliin Leijonat🦁.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Saving Grace ja How to Train Your Dragon tuttu Craig Ferguson täyttää tänään 61-vuotta. Elokuvista Public Enemies..., Paul Blart: Mall Cop ja Flight tuttu Peter Gerety täyttää tänään 83-vuotta. Sarjasta CSI: New York tuttu Hill Harper täyttää tänään 57-vuotta. Ei Armageddon..., The Grudge ja Ineland Empire tuttu Grace Zabriskie täyttää tänään 82-vuotta. Elokuvista Thirteen ja Twilight tuttu Nikki Reed täyttää tänään 35-vuotta. Ja sitten vielä elokuvista Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of Ooze..., Teenage Mutant Ninja Turtles III ja The Stepfather tuttu Paige Turco täyttää tänään 58-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.