keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Suomiviittaus Simpsoneissa

Facebook seinälleni jo pistin..., mutta pistetään tännekin. -Tollanen artikkeli Iltiksen sivuilla -siitä vain kuvan kautta lukemaan. -Pitänee katsoa toi kyseinen jakso tuolloin 10. helmikuuta -ja esitellä se blogissa vanhaan tuttuun tyyliin.

VÄLIVIIVA

Siinä oli kaikki naisehdokkaat. -Voisi sittenkin harkita jättää huomisen puolelle kaikki miespääosat/-sivuosat. -Tälle päivälle rysähti jo kuitenkin ihan kiitettävän paljon blogauksia. -Tämä väliviiva katkaiseekin Oscar aiheiset blogaukset tältä päivältä -ja avaa ikkunan uusille aiheille.

Melissa Leo - The Fighter

Melissa Leo / The Fighter

Tämä on Leo'n toinen ehdokkuus. Ensimmäistä kertaa hän oli ehdolla vuonna 2009 elokuvasta -Frozen River -josta ei voittoa. Onnea tämän kertaiseen Oscar jahtiin.

Jacki Weaver / Animal Kingdom

Jacki Weaver / Animal Kingdom

Tämä on Jackin ensimmäinen ehdokkuus. -Kyseinen leffa mistä hän on ehdolla tuli tässä hiljattain ensi-iltaan -ja taisin muistaakseni pistää leffan harkintaan. -Ainakin DVD:lle tarjousleffoista. -Mutta onnea nyt Jackille Oscar jahtiin. -Toivottavasti osuu kohdalle.

Helena Bonham Carter - The King's Speech

Helena Bonham Carter / The King's Speech

Tämä on toinen ehdokkuus Carterille. -Ensimmäistä kertaa hän oli ehdolla vuonna 1998 elokuvasta -Kyyhkyn siivet -joka ei tuonut voittoa. -Onnea tämän vuotiseen Oscar jahtiin.

Heilee Steinfeld - True Grit

Heilee Steinfeld / True Grit

Tämä on  Haileen ensimmäinen ehdokkuus ja muuten hänen ekasta kokopitkästä elokuvasta. -Hän on aikaisemmin esiintynyt TV-sarjoissa ja lyhytelokuvissa. -Peukut pystyyn nuorelle lupaukselle.

Amy Adams - The Fighter

Amy Adams / The Fighter

Tämä on Adams'sin kolmas ehdokkuus. Ensimmäistä kertaa hän oli ehdokkaana vuonna 2006 elokuvasta -Junebug -josta ei voittoa. -Toinen ehdokkuus tuli vuonna 2009 elokuvasta -Doubt-Epäilys -josta myöskään ei voittoa. -Onnea tämän vuotiseen Oscar jahtiin.

VÄLIVIIVA

Siinä olivat kaikki naispääosa ehdokkaat. -Vielä en ole työstänyt kuvia sivuosa ehdokkaille -jotenka ei muuta kuin niitä työstämään -ja ne tuleekin sitten tässä seuraavaksi.

Nicole Kidman / Rabbit Hole

Nicole Kidman / Rabbit Hole

Tämä on kolmas ehdokkuus Kidmanille. -Ensimmäistä kertaa hän oli ehdokkaana vuonna 2002 elokuvasta -Mouling Rouge! -josta ei voittoa. -Toisella kertaa hän oli ehdolla vuonna 2003 elokuvasta -Tunnit -joka toi hänelle voiton. -Onnea mahdolliseen toiseen voittoon.

Natalie Portman / Black Swan

Natalie Portman / Black Swan

Tämä on Portmanin toinen ehdokkuus. -Ensimmäistä kertaa hän oli ehdokkaana vuonna 2005 elokuvasta -Closer-Iholla -joka ei tuonut voittoa. -Onnea Oscar jahtiin tänä vuonna.

Michelle Williams - Blue Valentine

Michelle Williams / Blue Valentine

Tämä on Williamsin toinen ehdokkuus. -Ensimmäisen kerran hän oli ehdokkaana vuonna 2006 elokuvasta -Brokeback Mountain -josta ei voittoa. -Onnea tämän vuoden Oscar jahtiin.

Jennifer Lawrence-Winter's Bone

Jennifer Lawrence / Winter's Bone

Tämä on ensimmäinen ehdokkuus nuorelle näyttelijättärelle. -Tähtösen muita leffoja mainittakoon mm. tänä vuonna ilmestyvä draama komedia -The Beaver -pääosassa Mel Gibson -ja uusi X-Men filmatisointi -X-Men: First Class -ilmestyy myöskin tän vuoden puolella. -Onnea Oscar jahtiin.

Anette Bening -The Kids Are All Right

Anette Bening / The Kids Are All Right

Tämä on Bening'in neljäs ehdokkuus. -Ensimmäistä kertaa hän oli ehdolla vuonna 1991 elokuvasta -Huijarit -mistä ei voittoa. -Seuraavan kerran ehdokkuus tuli vuonna 2000 elokuvasta -American Beauty -mistä myöskään ei vielä voittoa. -Kolmannen kerran ehdokkuus tuli vuonna 2005 elokuvasta -Being Julia -josta ei siitäkään vielä osunut pysti kohdalle. -Pitäkäämme siis peukkuja jotta tänä vuonna pysti osuisi rouva Bening'in kohdalle.