maanantai 26. joulukuuta 2022

Päivän toinen leffa

Tää nyt ei taida olla se Steven Seagalin leffa mistä Tontsa blogaisi päivän video blogauksessa..., mutta varmasti yhtä laadukas leffa luvassa. Tosiaan kuten Tontsan blogauksen kommenteissa mainitsin niin kyllä herran leffat kelpaa kokoelmiin etenkin tämmöisessä muodossa missä on neljä leffaa yhdessä kotelossa.

Päivän jälkiruoka

No banaanipirtelöhän noista aineksista tuli 😇 Varsin herkullinen sellainen, jälkiruoka nimittäin... 😋

Tässä lisään jäätelöä koneeseen, muutaman kuvan joutu ottamaan - että onnistu tommoinen 'tiputus' kuva 😊😕😖😓😋😁

Sama tässä(kin), ei ihan heti ekalla onnistunut kuva. On toi aika vaikeaa, varsinkin kun itse kuvaa ja samaan aikaan pitää tiputtaa. Helpompaa olisi, jos joku toinen kuvaisi (niinQ ollaan Hulkin kanssa tehty, niin ja aikoinaan Matskun...)!

No tämä kuva oli helppo ottaa, sen verran iso targetti (kohde) kun oli 😇

Sitten vaan kone hurisemaan 😎 Kovin myöhään tota ei khyllä viitsi huudattaa, aikamoinen melu kun lähtee 😬 Mutta eikö se ole laadun merkki? No ei ehkä kova äänisyys 😂 Mutta, jämerä toi ainakin on - eikä ihan halvimmasta päästä. Toki, toi on vuosia vanha - ja uusia malleja on tullut kun sadepilviä. Mutta ihan hyvin toi pelittää, saa nähdä kestääkö mun koko elämän (toki, voin jo huomenna jäädä bussin alle 😓😋😃, mutta...)!

Siinäpä se kaatuu mukiin, varsin herkullisen näköistä! 😋😊


On tää hyvää, paljon useammin voisi tätä tehdä =) Mutta, jos syö/juo liian tiukkaan tahtiin, niin menee maku (lue: mielenkiinto)! Mutta useammin tosiaan khyllä voisi tehdä, kun nyt on - hyvä että edes paria kertaa vuodessa olen tätä juonut...

Päivän ruoka & juoma

No mozzarella pakastepizzahan siitä tuli, mikä... No sehän nyt oli ihan selvää, kun paketti näkyi edellisessä blogauksessa. Ihan hyvä setti oli, niin...

...juoman kanssa, joka kaatuu tässä. Aika harvoin juon mehua, varsinkaan talvella - kesällä nyt menee enemmän. Mutta, on se ihan hyvää vaihtelua - ei sitä limua aina jaksa juoda (tai jaksaisi 😍, mutta... 😓😁)! Juomana tosiaan toimii Rainbow Appelsiini-cola, ihan hyvää se on. Toi on ehkä paras mehu mitä on, varmaan sen takia - että, no cola on lempilimu, niin kai se sitten pätee mehussakin 😇


Ihan hyvä setti joo... Paljoa ei khyllä huvita (pakaste)pizzoista tai mehuista blogatata enään (kun niistä on blogannut niin paljon, niin pizzoista - mehuista ei niinkään...), mutta... Ne nyt vähän ratsastaa jälkiruuan ohella - sen (jälkiruuan) kautta kun sain intoa blogata nämäkin (kun sai ainekset samaan kuvaan)! Mutta hyvä vaan, kertyy blogauksia ja on erilaisia ruokia/juomia - eikä aina niitä samoja...

(Jälki- &) ruoka ostosten esittely

Tommoista tällä kertaa, mitäköhän mahtaa valmistua 😋 Niin jälkiruuasta, ruokahan on ihan selvä. Esitelläänpä ostokset, eli; Dr. Oetker Ristorante Pizza MozzarellaPohjolan Meijeri Kotimainen KevytmaitoLidl Vanilja kermajäätelö ja banaani(t, 2kpl)!


Eipä toi (jälkiruoka) ole vaikea veikata, että mitä siitä tulee - mutta... No, se selviää aikanaan niille jotka ei tiedä/ei ole hyvää veikkausta :)

Päivän leffa + poster

Tänään tuli käytyä katsomassa tämä elokuva - The Estate - Perintökärkkyjät -ja oli kyllä hauska leffa. David Duchovney oli hyvässä vedossa ja Anna Faris oli yhä hauska oma itsensä. Ja kyllä muutkin tähdet veti vielä ihan hauskat roolit etenkin Kathleen Turner. Leffassa oli myös iskevä tunnusmusiikki minkä olisin blogannut päivän leffamusa + Music & Lyrics blogauksena..., mutta en löytänyt kappaleelle sanoja joten antaa sit olla.

Päivän juoma(t)

Leffassa tuli käytyä ja leffajuomiksi otin perus Bon Aqua sitruunanmakuisen kivennäisveden ja sitten vielä sokerittoman vaniljanmakuisen Coca-Colan. Pullojen edessä näkyykin olevan elokuvan lippu minkä kävin katsomassa..., mutta siitä sitten lisää omassa blogauksessaan. 

Päivän puujalat

Edellispäivänä tuli viljeltyä joulupöydässä sananmuunnosvitsejä isoveljen kanssa ja tulipa sitten keksittyä uusi: -"Sillit Kulmissa" -😜...😁... Muokkasinpa sille sitten tollasen kuvan ja julkaisin sen Facebookissa sananmuunnos ryhmässä.
Siellä oli sitten kommentteihin tullut muutamalta ryhmäläiseltä myös ihan hyviä muunnoksia. Yhdelle pistin jopa naurureaktion (😆) kun oli niin hyvä.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Fight Club..., American Psycho..., Panic Room ja Lord of War tunnettu Jared Leto täyttää tänään 51-vuotta. Sitten on sarjasta Game of Thrones ja Pompeii elokuvasta tuttu Kit Harington joka täyttää tänään 36-vuotta. Viimeisenä vielä Star Wars: The Mandalorian ja Book of Boba Fett sarjoista tuttu Temuera Morrison joka täyttää tänään 62-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille.