keskiviikko 10. elokuuta 2011

Päivän pilanimi

Lasten komedia joka tosikko -vakavien leffojen ystävien silmissä vaikuttaa pelkältä...
...
Diary of a Wimpy Kid.............................Diarrhea of a Wimpy Kid

Päivän liikkuva kuva + video

Päivän typyä etsiessä hakusanalla -"big booty bitches" -löytyi samalla tollanen hauska liikkuva kuva. -Laitanpa samalla päivän videoksi videon mistä tämä klippi on otettu.
...

Päivän typy

Tässäkin ollaan huonekalun varassa..., mutta hieman houkuttelevammassa asennossa. -Tosin vahatypyä en lähestyisi vaikka se olisikin tollasessa asennossa.

California 2011 typymuistutus (itselleni)

San Franciscon keskustassa kävellessä kohti Union Squarea törmäsin tollaseen nähtävyyteen erään taidegallerian näyteikkunassa. -Siitähän oli heti räpsäistävä kuva -vaikka liikuinkin vanhempien seurassa. -Tosin faijakin räpsi tosta kuvia -jopa enemmänkin. -Ite otin tämän yhden ainukaisen. -Se sopiikin täydellisesti typymuistutukseksi. -Koetan etsiä jonkun yhtä hotin flesh and blood typyn. -Taidetta en pahemmin kerää..., mutta tollasen voisi kyllä ottaa koristeeksi.

California 2011 (päivän) kuva

Erään kuppilan vessan seinällä oli ripustettuna tollanen hauska kissataulu missä kaksi pukeutunutta kissanpentua ovat röökillä vessassa. -Sen verran hauska että oli räpsäistävä kuva päivän kuvaa varten. -Nyt en kyllä muista minkä kaupungin kuppilassa tämä kuva oli.

California 2011 makee(t) kuva(t)

Ajomatkalla Losista kohti San Franciscoa pysähdyttiin isän kanssa Morro Bay nimiseen pikkukaupunkiin yöksi -ja sielä tuli kuvattua nämä ohessa olevat makeet kuvat. -Ylimmässä kuvassa on Shark's Grin nimisen matkamuistokaupan logo -joka mielestäni oli makeen kuvan arvoinen -että oli otettava kuva.
Toinen samaisessa pikkukaupungissa kuvattu -myöskin hai aiheinen kuva on The Great American Fish Companyn mainoskyltti -joka on myös kieltämättä aika makee.

California otsikoita

Poimin matkakuvistani seuraaviin otsikoihin sopivat kuvat...
...
  • California 2011 makee(t) kuva(t)
  • California 2011 (päivän) kuva
  • California 2011 typymuistutus (itselleni)
Itse päivän typy ei ole California aiheinen. -Minulla vain sattuu olemaan matkakuvissani eräs typymuistutukseen varsin mainiosti sopiva kuva.

The Expendables 2 juttua

Myös ensi vuonna ilmestyvän The Expendables 2 elokuvan taholta tuli tehtyä mielyttäviä havaintoja -nimittäin...
...John Travoltan liittyminen näyttelijäkaartiin pisti silmään -samaten kuin actionlegenda...
...-Chuck Norrisin nimen näkeminen herätti myös suurta intoa. -Huhujahan ne vain ovat..., mutta uskompa kuitenkin niiden tulevan toteen. -Tätäkin odotan kyllä TOD suurella innolla.

Jurassic Park 4 juttua

Sielä Kalifornian reissulla tuli iltaisin oltua aika paljon koneella -ja yksi päivä selatessani Imdb:n sivuja -törmäsin Jurassic Park 4 elokuvan päivittyneisiin tietoihin. -Ilokseni huomasin että alkuperäisistä tähdistä Sam Neill ja Jeff Goldblum olisivat mukana leffassa.
Myös brittikaunotar Keira Knightley olisi näillä näkymin mukana leffassa. -Tätä uutista mainostinkin jo MatoApinan vanhassa blogissa vuonna 2006 -kuten kuvasta näkee
Suurin yllätys oli nähdä Dwayne "The Rock" Johnsonin nimi näyttelijä listassa. -Tuskinpa ainakaan näyttelee mitään paleontologia. -Voisin kuvitella että näyttelisi jotain raskailla aseilla varustettua dinosaurusten kaatajaa. -Odotan kyllä TOD innolla -ja toivon että näyttelijävalinnat eivat jäisi vain huhuiksi.