perjantai 12. maaliskuuta 2010

Päivän makee kuva + video

Tässä vasta mielenkiintoinen leffa. -Mikäli oikein ymmärsin leffan juonen trailerin perusteella niin stoori on että tulevaisuudessa ihminen voi korvata minkä vain elimensä keinotekoisella mikäli maksaa siitä veroa. -Ja jos vero jää maksamatta tulevat veronkerääjät ottamaan tuotteen takaisin -joka siis vaatii asiakkaan eliminoimista. -Jopas on taas kiva stoori kehitelty -kyllä noilla Hollywoodin käsikirjoittajilla on kyllä ihme mielikuvitus. -Mutta upean näköistä toimintaa näyttää piisaavan alhaalla näytettävän trailerin perusteella. -Ja hyvät näyttelijät pääosassa -Jude Law ja Oscar-voittaja Forest Whitaker. -Tässä kuitenkin leffan traileri..., olkaa hyvät...
...

Repo Men



Leffan hieno juliste saa tosiaan toimia päivän makeena kuvana -unohtui se tuolla ylempänä mainita. -Mutta kyllä ihan kovalta leffalta näytti trailerin perusteella.

Päivän puujalka

Taas jatkuu Fingerporilla -omia on nyt hieman hankala keksiä. -Tässä olisi tämän päiväisen Hesarin Fingerpori...
...

Fingerpolin avoimien ovien päivä

Heimo Vesa: -"Ihomaalausta ilmaiseksi täältä!"
(Pikkutytölle) -"Otatko poskeen vai käteen?"

(Poliisi kantaa kummastuneen Heimon pois)

Hahhahaa -nää kyllä jaksaa naurattaa :D...:p...

Perjantain ensi-illat Nro 4

Freetime Machos

Hmm. -Mietitäänpä. Kotimainen..., dokumentti -urheilu sellainen -ja... no -siinä ne taisi olla. -Kotimainen urheiludokumentti -kuulemma hieman komediallinen -ja draamaakin nähtävästi. -Eiköhän se ole aika selvä -"ei kiitos" -leffa se...? -Joo-o..., kyllä aika 100 varma sellainen -kyllä joo.

Perjantain ensi-illat Nro 3

An Education

Tämä taisi olla Oscar-ehdokkaana..., mutta eipä tainnut voittaa yhtäkään -ainakaan pääosa Oscari -nais sellainen -ei tainnut mennä tämän leffan naistähdelle. -Jotenka -"ei kiitos" sellaiselle joka ei pärjää Oscareissa.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Alice in Wonderland

Tätä kyllä voisi harkita ihan vakavastikin. -Tykkään kuitenkin tehosteleffoista -ja Johnny Depp kuuluu yksiin suosikeista --ja Tim Burton on hyvä ohjaaja. Voipi jopa olla että tässä leffassa nämä 3D-tehosteet pääsevät tekemään vaikutuksen -ainakin trailerin perusteella näytti olevan paljon kaikkea hauskaa tehostetta mikä näyttäisi 3D:nä hienolta.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Geen Zone

Pistän tämän korvan taakse mikäli tulee sellainen päivä että haluu mennä leffaan ja muut hyvät leffat on jo nähty..., mutta must see leffaksi en luokittele tätä leffaa -vaikka onkin kova toimintaleffa hyvällä näyttelijällä. -DVD:lle melko varmasti..., mutta silloinkin mieluummin tarjoushyllystä.