sunnuntai 25. joulukuuta 2022

Joulukalenteri luukku 25.

Toivo alkaa siitä,

mihin

kyynisyys

jää.

Extra juoma

Ruokajuomana toimii -mikäs limppari mahtaa olla keltaista🤔...?
No Jaffa tietenkin mitä tulee TODella harvoin juotua kaikista limppareista. Mutta outoa koska tilatessa muistan kyllä ottaneeni Pepsin..., mutta kyllä tuo nyt kelpaa.

Extra ruoka, extra jälkiruoan jälkeen...?

Tekikin yhtäkkiä mieli tilata kuitenkin vielä pizzat vaikka tuli juuri syötyä rasiallinen marsipaania - juu - söin sittenkin koko rasian vaikka sanoin että syön vain ylärivin. Mutta takas pizzoihin - toinen on Beefy Crispy ja toinen on Mexico ja sitten siinä koreilee vielä juotava..., mutta siitä lisää omassa blogauksessaan. 

Extra jälkiruoka (leffa naposteltava)

Korkkaanpa joululahjaksi saamani marsipaanirasian ja napostelen niitä leffan aikana. Voisi syödä vain ton ylärivin ja säästää alarivin toiselle päivälle.

Päivän leffa

Nyt tämän leffan viimenäkemisestä on vierähtänyt sen verran kauan että on aika pistää se uusintakatseluun.

Päivän "aamupala" jälkiruoka

Suklaata..., kakunpala..., keksiä ja Vihreä Kuula - ei ihan perinteinen aamupala..., mutta se onkin jouluaamupala. Hjoops.

Päivän "aamupala" juoma

Kahvihan se on ja siinä sokerinlaittokuva. Kuppi mistä juon taitaa olla mun Newyorkin tuliainen vanhemmille vuoden 2008 matkalta. Oli kyllä ikimuistoinen reissu❤️.

Päivän "aamupala" ruoka

Aamupalana syötiin eilisen joulupöydän jämiä mm. paahtoleivän päällä smetanaa..., kalanmätiä ja punasipulia mikä on sitä parhautta😋...👍... 

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa Zorron Naamio..., Tappava ase 3 ja Turtles 3 elokuvista tuttu Stuart Wilson täyttää tänään 76-vuotta. Sitten itse alkuperäinen Carrie - Sissy Spacek täyttää tänään 73-vuotta. Ja viimeisenä vielä elokuvista Face/Off..., End of Days ja Avatar tuttu CCH Pounder täyttää tänään tasavuosia eli 70-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

1200. blogaus

Yes yes yesss ~ Ou FUCK YEAH😎...😇...🤗...!!!111 1200 blogausta saavutettu ja ei muuta kuin keula kohti 1300. blogausta sillä blogattavaa kyllä riittää ja tällä tahdilla se tavoitetaan helposti😎. 

Käytinpä tähän kuvaan legendaarista Lintsi-kuvaa mikä piti käydä onkimassa aina niinkin pitkältä kuin 2008 kuin kaksi marjaa blogauksista

Hulk saa ottaa kunnian - 1200. blogausta

Helposti olisin voinut viedä tän, sehän kun on jo seuraava blogaus - mutta... Jätän nyt Hulkille sen kunnian, vaikka aika monta lukua Hulk on jo blogannut 😫 (varsinkin muhun verrattuna - mä oon vähän laiskotellut, niinQ nyt 😵😓😋😂)! Mutta ei kai se väsy vielä ala painamaan? 😱😳😕😓😋😁


Tämähän on vaan hyvää harjoittelua - niin ensi vuoteen (2023)! Sillon tulee laskuri paukkumaan kunnon pakkasta... tai siis, tulta! B) 2000. blogausta pitäisi olla helppo nakki, 3000. blogausta tosin voi tehdä tiukkaa... Nooooh, jos me suolletaan näitä 'turhia' blogauksia samaan/vieläkin tiuhempaan tahtiin kun nyt, niin...

Typyjoulukalenterin 25. luukku

Mitä?! 😲 Mitä avattaa tässä muka on? 😫 Ei kai ne vaatteita aio pois heittää...!? 😳

No ei sentään, itQ! 😓😋😁 Tein tämän vaan 'väärinpäin', koska tämä on 'ylimääräinen' luukku 😖 Ja...


...no eiköhän 'tosi tilanteessa' noi vaatteet lennä aika hemmetin äkkiä pois =) B) :P :D Niillä on kellotkin, jolla voi kutsua miehet taloon sisään - tai 'sisäänsä' =O =X JoopS :P EHEHHEHeeeeee :D

Typyjoulukalenteri jatkuu(kin) + blogaus nro. 1197

Hulk joo uhitteli (😅), että typykalenteri olisi loppunut luukkuun nro. 24 (blogaus yksi ja kaksi) - mutta... Eipä se loppunutkaan, paitsi... No Hulkin osalta ehkä - tai siis, loppu - mä tässä (erillinen blogaus) vaan jatkan sitä vielä yhdellä luukulla. Miksi? No kerran meidän muissa kalentereissa on 25. luukkua, niin olkoot sitten tossakin 😇

P.S. Olipas tuskallisen työn takana toi kuva, varsinkin/erityisesti toi värittäminen (joo en värittänyt pikseli kerrallaan, vaan käytin 'maalausta' - paitsi 'reunat' piti melkein pikseli kerrallaan...)!? Ja aika pieneksi jäi Hulkin blogaukset, vaikka ne on normikoossa. No zoomaamaan tietenkin pääsee, en vaan tiedä kuinka paljon tää (blogin kuvapalvelu) huonontaa tota kuvaa 😫)!


Että semmostii, saatiin vielä ylimääräinen luukku myös typyihin - khyl kelpaa =) Niin ja päästiin blogauksissa jo numeroon 1197 - 1200 kolkuttelee jo ovelle B) Onko oven takana tonttu, vai itse joulupukki - vai joku ilkimys (Grinch?)!