lauantai 20. helmikuuta 2010

Päivän kuva

Jotta kuva olisi julkaisukelpoinen blogiimme muokkasin hieman sopivammaksi sitä piirtämällä kondomin alkuperäisen kuvan -tiedätte varmaan minkä päälle. -Kuva on kuitenkin sen verran hauska että siitä on materiaalia päivän kuvaksi..., mutta se tietty elin ei oikein sovi blogiimme -joten oli hieman kaunisteltava. -Kassien peittäminen palkilla olisi vain näyttänyt hölmöltä -joten kassit näkykööt.

Päivän video(t)

Vielä toistaiseksi näkemättömälle *) klassikolle -Wall Street ilmestyy tänä vuonna jatkoa -joten pistänpä molempien trailerit päivän videoksi.

*) Niin -toistaiseksi näkemätön. -Säästän sen katsomisen lähemmäksi jatko-osansa ilmestymistä teattereihin jotta se on sitten tuoreessa muistissa kun se pamahtaa ensi-iltaan. --Tässä kuitenkin vuonna 1989 ilmestyneen ykkösosan traileri..., olkaa hyvät...
...

WALL STREET -HQ Trailer


...

Tässä jatko-osassa joka kulkee nimellä WS: Money Never Sleeps -on alkuperäisten tähtien -Michael Douglas ja Charlie Sheen lisäksi nivaska uusia kovia nimiä kuten mm. Josh Brolin, Susan Sarandon, Frank Langella ja vähemmän kovempi..., mutta kuitenkin kaikille tuttu -Shia LaBeouf. -Kyllä toi teattereihin ehdottomasti on mentävä katsomaan -ainakin minä (Hulk) voisin tuota harkita. -Tulipa sopivasti hankittua se ykkönen DVD:lle niin se on sitten odottamassa katsomistaan kunhan ensi-ilta lähenee. -Tässä vielä jatko-osan traileri..., olkaa hyvät...
...

Wall Street: Money Never Sleeps (2010) -Trailer 2

Päivän makee kuva

Onhan toi näkynäkin aika makee..., mutta maultaan noi on kyllä aika hemmetin makeita -mitä pari tuli maisteltua. -Hjoops -eips kait muuta.

Busty Finnish Girls

Pientä mainostusta kehiin. -Pistin googlehakusanaksi -"finnish babes" -ja löytyi linkki tollaseen blogiin kuin -Busty Finnish Girls. -Aikamoisia kuvia sielä on esillä --niinku pelkästään. -Kyllähän meiltäkin noita löytyy..., mutta sentään jotain muutakin. -Tämä blogi on kokonaan omistettu näteille tissikuville. -Liityinpä heti ensimmäisiin blogin lukijoihin. -Kyseisessä blogissa on linkkejä muihin vastaavanlaisiin blogeihin.

Suomi-Saksa 5-0

Joops. -Kuten eilen lupailin -blogaan aamuisen Suomi-Saksa pelin tuloksen jälkikäteen. -Suomi piäksi Saksanpojat 5-0 --aivan helvetin upeaa. -Aika hyvin taas 5 maalia -kuten Valko Venäjän kanssa. Onkos vitonen joku onnennumero -jos vaikka seuraavakin ottelu voitettaisiin 5 -jotain...?