perjantai 13. tammikuuta 2012

Perjantain 13. typy

 No jopas jotakin. -Typy on itse pukeutunut Jason Vorheeksi. -Vai pitäisikö mieluummin sanoa Janet Vorhees. -Tolle typylle ei kannata sanoa -"ei" -kun olisi tarjolla pesää. -Verestä päätellen jotkut on jo tehnyt sen virheen.
Mutta minä poika en tee sitä virhettä -vaan menen ilomielin typyn kanssa latoon vähän *vinks*-*vinks*...;)...:p... -Siinä sitä ollaankin jo valmiina.

Perjantain 13. typy arvoitus

Mitä tekemistä Jason Vorheesin lätkänaamarilla on päivän typyn kanssa...? -No jaa-a..., jaa-a. -Toivottavasti typy ei sentään ole silvottuna Jasonin toimesta ainakaan. -Eiköhän oteta vain selvää...?

Perjantain 13. typymuistutus (itselleni)

Toi viittaa varmaan enemmän 13-vuotis synttäreihin toi..., mutta menkööt nyt pe 13. typymuistutuksesta -joka osuu minun (Hulk) kohdalle. -Ilomielin -ilomielin..., mutta eka tulee vielä typy arvoitus.

Perjantain 13. (päivän) kuva

Perjantain 13. päivän -päivän kuvana toimii tollanen hauska kalenterin pe 13 päällä löhöilevä musta kissa. -Aika hauska kieltämättä.

Perjantain 13. makee kuva

Perjantain 13. päivän makeena kuvana toimii tollanen luurankokäsi joka lepää kalenterin päällä pe 13. päivän kohdalla. -Onhan toi nyt silleen aika makee kuva.

Perjantain 13. liikkuva kuva

Perjantain 13. päivän liikkuvana kuvana toimii tollanen hieno -hyvää perjantain 13. päivää -toivotus -jossa välkkyvin tekstein lukee englanniksi -"happy  friday the 13th!" -ja alhaalla tollanen makee sähköinen lasikuula. -Menee ehkä myös päivän makeesta kuvasta..., mutta sille on kyllä varattu ihan oma kuvansa.

Perjantain 13. päivä otsikoita

Tänään on perjantain 13. päivä -joten blogaisempa perusblogaukset (päivän kuvat..., makeet kuvat yms..) pe 13.päivä teemalla seuraavin otsikoin...
...
  • Perjantain 13. liikkuva kuva
  • Perjantain 13. makee kuva
  • Perjantain 13. (päivän) kuva
  • Perjantain 13. typymuistutus (itselleni)
  • Perjantain 13. typy arvoitus
  • Perjantain 13. typy

Perjantain ensi-illat Nro 4

Elite Squad

Heeij -tässähän on sentään yksi mielenkiintoisen näköinen leffa =)...:)... -Mutta... -Ain't Hollywood..., so ain't any good. -Joku brasilialainen leffa jossa puhutaan portugalia. -Mutta DVD kokoelmista löytyy kuitenkin muutamisen -ei Hollywood leffa -että kyllä ton ehkä DVD:lle voi juuri ja juuri ostaa. -Mutta tarjouksena -ei sentään uutuusleffana. -Säästyipä sentään tämä leffa -"ei kiitos" -tuomiolta.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Shame

Tämä leffa tulikin jo esille Oscar blogauksissa -paras miespääosa Michael Fassbenderin esittelyissä. -Eipä nyt kuitenkaan houkuttele ihan teattereihin -vaikka onkin Oscar-leffa. -Joten -"ei kiitos" -tällekin leffalle.

Perjantain ensi-illat Nro 2

La fille du puisatier

Holy shit -tälleki pitäis vai tekstiä keksiä...? -Tälle kyllä pistäisin vaan suoraan sen -"ei kiitos"-kuvan..., mutta kerran lupasin säästellä sitä niin lupaus on lupaus. -Mutta nyt tähän tulikin ihan riittävästi tekstiä jauhamalla paskaa -niin ei muuta kuin -"ei kiitos" tälle leffalle.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Punaisen metsän hotelli

Nyt tulee tänään sen verran liikaa pelkkiä -"ei kiitos" -leffoja -joten säästänpä sitä -"ei kiitos" -kuvaa ja kirjoitan jokaiseen pikkasen jotain ennen kuin totean sen -"ei kiitos". -Ja tähän blogaukseen on jo kertynyt ihan riittävästi tekstiä -joten itse leffalle -"ei kiitos"..

VÄLIVIIVA

No niin -nyt tuli miespääosa ehdokkaat blogattua. -Huomenna sitten miessivuosat. -Mutta Hjoops -seuraavaksi sitten perjantain ensi-illat. -Erotetaan ne noista Oscar blogauksista tälläsellä väliviivalla.

Ryan Gosling - Drive

Ryan Gosling - Drive

Tämä on toinen Oscar-ehdokkuus herra Goslingille. Esimmäisen kerran hän oli ehdolla vuonna 2007 elokuvasta Half Nelson -josta ei voittoa. -Onnea tämän vuotiseen Oscar jahtiin.

Michael Fassbender - Shame

Michael Fassbender  - Shame

Tämä on ensimmäinen ehdokkuus herra Fassbenderille. -Fassbender on tuttu mm. elokuvista 300..., Inglorious Basterds -ja X-Men: First Class. -Pian hänet nähdään Ridley Scottin sci-fispektaakkelissa Prometheus. -Onnea Oscar jahtiin.

Leonardo DiCaprio - J. Edgar

Leonardo DiCaprio - J. Edgar

Tämä on DiCaprion neljäs Oscar-ehdokkuus. Ensimmäisen kerran hän oli ehdolla  vuonna 1994 elokuvasta Gilbert Grape -josta ei tullut voittoa. -Seuraavan kerran hän oli ehdolla vuonna 2005 elokuvasta Aviator -josta ei myöskään voittoa. -Kolmannen kerran  hän oli ehdolla vuonna 2007 Blood Diamond -josta ei siitäkään tullut vielä voittoa. -Onnea siis tämän vuotiseen Oscar jahtiin.

George Clooney - The Descendants

George Clooney - The Descendants

Tämä on peräti viides Oscar-ehdokkuus Clooneylle. -Ensimmäisen kerran hän oli ehdolla vuonna 2006 parhaasta sivuosasta elokuvasta Good Night, and Good Luck -josta ei voittoa. -Samana vuonna hän oli kuitenkin ehdolla myös parhaasta miespääosasta elokuvassa Syriana -joka taasen toi hänelle voiton. -Vuonna 2007 hän oli ehdolla elokuvasta Michael Clayton -josta ei voittoa -ja vuonna 2009 elokuvasta Up in the Air -josta ei myöskään voittoa. -Onnea tämän vuotiseen Oscar jahtiin.

Brad Pitt - Moneyball

Brad Pitt - Moneyball

Tämä on Bradin kolmas Oscar-ehdokkuus. -Aikaisemmin hän on ollut ehdoilla elokuvista Twelve Monkeys (1996) -ja Benjamin Buttonin uskomaton elämä (2008) -joista kummastakaan ei tullut voittoa. -Onnea tämän vuotiseen Oscar jahtiin.

Parhaat miespääosat -kansio valmis

No niin -nyt on miespääosa kansio tehty. -Ei muuta kuin avaamaan kansio ja esittelemään yksi kerrallaan omissa blogauksissaan parhaat miespääosa ehdokkaat 2012.

Oscar blogausten eka osa tänään

Vuoden 2012 Oscar-ehdokkaat on jo nimetty -joten tänään sitten blogaisen ensimmäisen osan -eli parhaat miespääosan ehdokkaat. -Sitten huomenissa sivuosan ehdokkaat -ja yli huomenna naispääosat jne.. -Hyviä ehdokkaita näkyi olevan tänä vuonna ehdolla.