lauantai 19. marraskuuta 2011

Tom Berenger as Hank

Tom Berenger

Elokuvista Platoon, D-Tox ja Training Day tuttu näyttelijä Tom Berenger sopisi mielestäni mainiosti Hankin rooliin. -Katoin juuri hänen Imdb sivuilta että hän näytteli Hank nimistä hahmoa yllä toisena mainitussa elokuvassa D-Tox.

Tässä nämä sitten oli. -Vielä jäi paljon hahmoja tekemättä..., mutta tässä oli mielestäni tärkeimmät -ja muutenkin ihan riittävästi. -Tietenkin voin tehdä Dead Island Cast osa 2 joskus..., mutta milloin -en ole vielä varma siitä asiasta.

Parker Posey as Margaret

Parker Posey

Muun muassa elokuvista Scream 3 ja Superman Returns tuttu Posey voisi hyvin sopia Margaretin rooliin. -Nyt tarkemmin katsottuna hahmoa mieleeni tuli että paremmin olisi ehkä sopinut näyttelijätär Ashley Scott..., mutta kuva on jo muokattu -ja enää en jaksa muokata uutta -joten Posey nyt kelvannee.

Marcel Iures as Jack

Marcel Iures

Muun muassa pahiksena elokuvassa Rauhantekijä -ja tutkimusmatkailijana elokuvassa The Cave nähty Iures sopisi mielestäni täydellisesti näyttelemään herra Jackia. -Myös Jeremy Irons kävi mielessä..., mutta Iures oli sitten lopullinen ratkaisuni.

Harland Williams as Ryder White

Harland Williams

Koomikkona paremmin tunnettu, mm. parissa Farellyn veljesten elokuvissa nähty Harland Williams voisi tehdä ekan toimintaroolinsa Ryder Whiten hahmossa. -Tarkastin -eipä ole yhtään toimintaleffaa miehen elokuvahistoriassa.

Gary Sinise as Max

Gary Sinise

CSI New York tähti Gary Sinise voisi sopia hyvin näyttelemään Maxia. -Sinise ei olekkaan vuonna 2004 ilmestyneen sci-fi jännärin Unohdetut jälkeen näytellyt missään kunnon leffassa. -Tässähän olisi LOiSTava come back elokuva valkokankaalle.

G.W. Bailey as Dominic

G.W. Bailey

Polissiopisto elokuvista parhaiten tunnettu näyttelijä G.W. Bailey olisi mielestäni varsin mieluisa valinta Dominicin rooliin.

Eva Longoria as Jeannine

Eva Longoria

Kuuma Desperate Housewives tähti Eva Longoria sopisi mielestäni täydellisesti näyttelemään myöskin kuumaa vartaloa omaavaa Jeanninea. -Vai onko muita ehdotuksia...?

Elias Koteas as Wayne

Elias Koteas

Muun muasa elokuvissa -Veteen piirretty viiva, Sivulliset uhrit ja Suljettu saari nähty Koteas olisi mielestäni oiva valinta Waynen rooliin. -Vai tuleeko muita mieleen...?

Armand Assante as John Sinamoi

Armand Assante

Muun muassa elokuvista Judge Dredd ja American Gangster tuttu Assante sopisi täydellisesti näyttelemään hengenpelastaja John Sinamoita.

VÄLIVIIVA

Siinä oli päähahmot. -Erotetaanpa ne väliviivalla seuraavaksi blogattavista sivuhahmoista.

Beyoncé Knowles as Purna

Beyoncé Knowles

Poppari ja filmitähti -tuttu mm. elokuvista -Austin Powers Goldmember, Dreamgirls ja Vaaleanpunainen pantteri -kaunotar Beyonsé sopisi mielestäni täydellisesti näyttelemään tummaa kanotarta -Purnaa. -Vaihtoehtona kävi myös mielessä näyttelijätär Angela Bassett..., mutta sitten päädyin lopulta Beyonséen.

Chris Evans as Logan Carter

Chris Evans

Fantastic Four ja Captain America tähti Chris Evans olisi mielestäni oiva valinta Logan Carterin rooliin. -Hehän ovat kuin kaksi marjaa. -Ei muutas kuin etä päin vaan esittelyissä.

Isabella Leong as Xian Mei

Isabella Leong

Tämä kiinalaiskaunotar on jo aikaisemminkin taistellut eläviäkuolleita vastaan -nimittäin kolmannessa Muumio filmatisoinnissa -The Mummy: -Tomb of the Dragon Emperor -joten miksi ei nyt uudestaan zombieita vastaan.

Terry Crews as Sam B

Terry Crews

The Expendablesin -ja komediasarja -Everybody Hates Crihs näyttelijä Terry Crews sopisi mielestäni täydellisesti lihaksikkaan Sam B:n rooliin. -Hänhän on kuin ilmetty Sam B.

Dead Island Cast

Eka tuli Left 4 Deadit ja GTA:t -nyt sitten Dead Island. -Jälleen kerran oli kiva etsiä sopivia näyttelijöitä pelin hahmoille -ja helposti kyllä löytyi. -Sain tehtyä monta hahmoa. -Ja paljon jäi myös tekemättä..., mutta sain kuitenkin ihan riittävästi tehtyä -joten ei haitannee.
...
EDIT. Aloitan blogauksen pelin päähahmoista -unohtui tuossa mainita.

VÄLIVIIVA

No niin. -Nyt on sitten aika rysäyttää Dead Island näyttelijät. -Erotetaan ne vaan tälläsellä väliviivalla päivän muista blogauksista. -Ei muuta kuin hommiin.

Päivän "Ghana leffajuliste" kuva 5/6

Sama kuin siinä edellisessä Mission Impossible Ghanajulisteessa -että on kyllä kaukana Tom Cruisesta tuo julisteen hahmo. -Cruise olis varmaan ihan hiilenä tosta julisteesta -typerät ghanalaiset ei osaa piirtää näköistään henkilöä. -Ite ainakin olisin jos kuva esittäisi minua -eikä näyttäisi tippaakaan minulta.

Päivän video

Dinoshark

Facebookissa eräs kaveri oli julkaissut seinälleen tän videon ja ihastuin siihen oitis katsottuani. -Ja hetikös se oli poimittava YouTubesta päivän videoksi. -Mikäli tämä joskus ilmestyy Suomeen  DVD:nä -niin on siinä meille leffailtoihin selvästi uusi kuningas nauruleffa. -Tässä video -olkaa hyvät...
...

Hyvänyön blogaus

Ei muuta kuin takasin nukkumaan näkemään Expendables 2 unia =)...:saint:...:)... -On kyllä upea julisten -on se vielä kerran sanottava. -Maltan tuskin odottaa että leffa tulee ensi-iltaan. -Mutta Hjoops -eipä kait sitten muuta kuin -hyvää yötä ja MO!

Päivän -tajunnan räjäyttävä, TOD fantastinen, v|tun upea -makee kuva

Ei herran jumala miten ällistyttävän, mällit räjäyttävän -kerrassaan TOD v|tun LOiSTavan näköinen tämä The Expendables 2 juliste on. -Siis kerrassaan henkeäsalpaavan upea. -Kaikki Hollywoodin kovikset yhdessä kuvassa -Ou FUCK the H3ll YEAH 8)...=)...:)...!!!!11111 -Nyt kyllä TOD kelpaa mennä takaisin nukkumaan emäsfantastinen juliste mielessään.

Eipä saanu unesta kiinni, PAkKO herättävä koneelle

Enpä oikein saanut unen päästä kiinni -joten oli herättävä koneelle. -Ja kannatti kyllä TOD herätäkkin nimittäin tuli tehtyä aivan emä fantastinen havainto Facebookin sivulla. -Siis kerrassaan aivan h3mmetin upea löytö. -Siitä lisää seuraavassa blogauksessa.