torstai 21. joulukuuta 2023

Päivän (musa)video + leffamusa

Juuri sain katsottua Stanley Kubrickin Eyes Wide Shut elokuvan missä oli aika iskevä kappale lopputeksteissä jota aluksi luulin elokuvan tunnusmusiikiksi..., mutta kun lähdin etsimään kappaletta niin kävikin ilmi että se onkin tunnettu kappale jota soitetaan useammassakin leffassa mm. melko hiljattain katsomassani Bad Santa elokuvassa. Outoa että kappale ei jäänyt sitä katsellessa mieleen. En edes muista kuulleeni kyseistä kappaletta elokuvasta. Mutta tästä Kubrickin leffasta se jäi mieleen ja siksipä päätin blogata sen. Voi sen edelleen blogata päivän leffamusa blogauksena..., mutta on tämä myös päivän (musa)video blogaus. Vielä ennen kuin pistän videota kehiin niin mainitaan tähän loppuun vielä mistä biisistä on kyse. Elikkä kappale on Dmitri Shostakovichin käsialaa oleva -Waltz No. 2. Alla👇 video olkaa hyvät...

...

Joulukalenteri, luukku 21.

Kun ei tiedä, mitä

ja ketä uskoa, voi

uskoa Jumalaan.

Päivän toinen leffa + poster

Nyt on sitten parhaillaan katselussa -ja vieläpä ensikatselussa -tämä elokuva mitä arvuuttelin ekassa mikä elokuva? visailussa nimittäin Stanley Kubrickin viimeiseksi ohjaustyöksi jäänyt eroottinen trilleri - Eyes Wide Shut.

Tässä vielä elokuvan juliste koska tuo alkuvalikko kuvan on tosiaan kuva pelkästä valikosta. Mutta ei sitten muuta kuin takas leffan pariin.

Päivän leffa

Eilen tuli katsottua Jim Carreyn tähdittämä Bruce Almighty ja tänään tuli sitten katsottua sen jatko-osa Evan Almighty mitä arvuuttelin myös mikä elokuva? visailussa. Sainpa muuten napattua hyvän alkuvalikko kuvan mikä oli tuuria sillä alkuvalikko oli liikkuvaa videomateriaalia elokuvasta. Olipa tämäkin tärkeä tieto..., mutta kertyipähän tekstiä.

Päivän juoma

Kuten jo aikasemmista blogauksista näki, ostin tosiaan Coca-Colan - lasipullossa 😍😎 Vähän nostalgiaa 😇 Mutta, no oli pieni pettymys 😔😖 Lasipullosta juotuna tämä on yleensä ollut parasta, mutta... No nyt ei oikein iskenyt 😓 Siis, khyllä tämä hyvää oli - TODellakin 😍😎 Mutta ei aivan niin hyvää, mitä odotin... Olisiko taso vaan laskenut, niinQ vähän kaikessa on käynyt..?! 😡 En tiedä, mutta...


No sen tiedän, että tätä en tule enään ostamaan :| itQ :'( Varsinkaan tähän hintaan (1,65e), ja kokoon (0,25L)! Eurolla khyllä voin ostaa, jos on vaikka tarjous - vaikka sopiva hinta olisi khyllä fidy-cent (50 Cent) =X Se on ainoa syy, miksi tämän ostaisin - olisi että mitään muuta ei ole (vaikka esim. joku kahvila...)! Mutta kaupasta en tätä tuskin osta, varsinkin jos/kun se on lämpimässä - niinQ nyt oli... Onkohan näille edes kysyntää, kiitos hintansa..?! Itse en ainakaan osu kohdeyleisöön, vaikka "coke" fani olenkin *SYDÄN* B) Alentakaa hintoja, reilusti - niin asian laita voisi muuttua (niin näiden lasipullojen kanssa, khyllä mä tölkkejä ostan - sekä tietenkin isoja pulloja, niin ja pieniä...)!

Molemmat vastaukset täysin oikein

Yes yes yesss 😎 sieltä tuli oikeat vastaukset molempiin visailuihin ja pisteitä ropisee kunnolla kun arvattiin/-tiedettiin näyttelijätkin oikein. 

Päivän ruoka (by Tontsa)

Siinäpä se pizza lepää, varsin herQllinen (näyttää, ja myös oli) 😍🍕😎 Tämä on mun yhtiä lemppareita, minkä olen jo moneen kertaan todennut...

Ei pitäisi kokoajan toitottaa samoja asioita, mutta... No jos tulee uusia lukijoita, niin ne(kin) sitten tietävät 😊

Nyt saa kuvastakin selvää 😇 On khyllä erinomainen pizza...


...TODellakin suosittelen! B) Ei kai sitten muuta, kohti "päivän juomaa" vaan - josta mulla ei nyt paljoa ole asiaa, mutta jotain sentään :)

Ruoka ostosten esittely

Tänään mentiin laiskalla ruualla 😈😖😕😓😋😁 Mutta sentään blogaamisen arvoisella, eilen tosiaan jätin välistä...

Edit. Unohdin esitellä itse tuotteet - Do'h 😔😓😋😂 Eli Orkla Grandiosa Pepperoni (340g 3,99e) ja juomana Coca-Cola Original Taste Delicious & Refreshing (0,25L 1,65e).


Siellä näkyy limukin, josta mulla on mainittavaa - mutta... No sen teen erikseen, minulta tulee siis pitkästä aikaa "päivän juoma". Vaikka en nyt paljoa tosta tässä puhunut, niin laitan silti meidän uuden labelin (Coca-Cola)! B)

Arvaukset/oikeat vastaukset B)

Vähän kesti tässä vastauksessa, kun oli muuta puuhaa... 😕 itQ 😓 joopS 😋 EHHEHEEEEeeeee 😁 Mutta, parempi myöhään - kun ei milloinkaan... Toki, Hulk olisi kohta jo varmaan kertonut vastaukset - onneksi hänellä on kärsivällisyyttä (kuten mullakin olisi varmaan ollut...)! 😇 Hulk tosiaan arvuutteli kahta leffaa (ensimmäinen ja toinen), tässä olisi mun "veikkaukset"... Tai siis, suoraan sanottuna tiedot 😍😎

Eyes Wide Shut (1999)

Nicole "Alice Harford" Kidman

---

Evan Almighty (2007)

Steve "Evan Baxter" Carell

John "Congressman Long" Goodman


Aika helpohkoja oli, mutta... No mitä sitä niitä vaikeimpia arvuuttelemaan, en kuitenkaan tiedä... Kohta Hulk varmaan toivottavasti kertoo, että oikein meni! :) Tai siis, tulee näin varmasti tekemään - näistä elokuvista/näyttelijöistä ei voi erehtyä :saint:

Päivän ruoka

Siinä edellispäivän pastajämät. Unohtui täysin ottaa kuva tuoreen juustoraastepeitteen kanssa. Nyt annos näyttää vain samalta kuin se alkuperäinen pasta minkä tein silloin edellispäivänä. 

Mikä elokuva? - Osa 2

Tämän elokuvan katson ennen tuota ensimmäisen mikä elokuva? visailun leffaa.
Mutta mikä elokuva kyseessä - ei muuta kuin arvailemaan. Näyttelijöistä saa luonnollisesti lisäpisteitä.

Päivän (sarja)kuva

Tämmönen tuli vastaan Facebookissa joten olihan se otettava talteen tänne MatoApinaan. Ihan hupaisa sarjis. Siteeraan vielä kuplat tohon alas👇 tekstin saamiseksi. Laitan samalla suomennokset (sulkuihin).

Grandpa: -"Our grandson just called me "dyde" "
 (Isoisä: -"Lapsenlapsemme kutsui minua juuri "äijäksi" "

Grandma: -"He did? That's cute!" (Isoäiti: -"Kutsuiko? Sepä söpöä!")

Grandpa: -"Cute?! It's disrespectful." (Isoisä: -"Söpöä?! Se on epäkunnioittavaa.")

Gradna: -"Oh, don't take yourself so seriously." (Isoäiti: -"Oh, älä ota sitä niin vakavasti.")

Grandson: -"Hey, Babe. Nice painting!" (Lapsenkapsi: -"Hei, kultsi. Hieno maalaus!")

Grandma: -"Get back here,young man!!" (Isoäiti: -"Takaisin, nuori mies!!")

Ehheh😁 - ihan hauska.

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki.

Happy Birthday following actors

Typyjoulukalenterin 21. luukku (Mikä elokuva?)

Aika avata typyjoulukalenterin 21. luukku. 
Tämä on tosiaan samalla mikä elokuva? blogaus. Kuvan typy on varmaan helppo tunnistaa..., mutta mikä elokuva - ei muuta kuin arvailemaan.