torstai 17. elokuuta 2023

Päivän jälkiruoka + extra juoma

Nämä tuli itse asiassa ostettua ennen noita päivän ruokia aikaisemmin päivällä..., mutta esitellään ne nyt jälkiruokina-ja juotavina. Nämä tuli ostettua Kaisaniemen Candy Townista. Juotavaksi lähti tollanen Qdol juoma tälläkertaa Peach Flavor. Sitten lähti myös tollanen Choco Babana patukka.
Oli sitten otettava tollanen pelleilykuva patukka suussa.
Tässä vielä tarkempi kuva itse patukasta.
Ja juomasta oli tietty otettava tollanen hörppykuva. 

Päivän leffa + poster + juoma(t)

Tänään tuli käytyä hyvän kaverini kanssa katsomassa Disneyn - Haunted Mansion - elokuva ja oli kyllä hyvä leffa - ehkä jopa parempi kuin vuoden 2003 Eddie Murphy versio. 
Leffaeväät oli tälläkertaa vain juomat mitkä oli vakkarijuomani Dr. Pepper ja Bon Aqua sitruunanmakuinen kivennäisvesi. 

Päivän ruoka (by Hulk)

Aikaisemmin päivällä tänään tuli ostettua Herttoniemen R-Kioskilla tollanen kana-pekoni paniini.
Kerran viljelen juomista hörppykuvia niin pitäisikö ruoasta sitten ottaa tollasia syömiskuvia🤔. Ei TOD🙄 - ruoan suuhun pistämisestä ei saa yhtä hyviä kuvia kuin hörppykuvista. Elikkä jätettäköön tämä kokeilu tähän kuvaan.
Sitten illempana tuli erään hyvän kaverin kanssa käytyä leffassa mistä sitten lisää päivän leffa blogauksessa. Mutta leffan jälkeen tuli sitten käytyä Bruuverissa yhdellä ja päätin samalla tilata syötävää. Alkupalaksi otin lautasellisen sipulirenkaita aurajuusto dipillä. Annoksen nimi on Itkupilli.
Pääruoaksi otin tollasen Makkaralli nimisen makkaralautasen mihin kuului myös lohkoperunat. Dippinä toimi Lime-valkosipuli dippi. Oli kyllä hyvä setti. 

Mikä leffa?

No nyt on niin helppo, että oikein nolottaa 😳😳 Tämä liittyy tulevaan leffakäyntiin, josta sitten lisää myöhemmin 😇 Tänään varmaan(?) katson jonku leffan, mutta jaksanko ottaa haastavia - mitä tämä ei ole, kuvia siitä - niin se on eriasia...


Hulk voi ottaa pisteet kotiin tästä vastaamalla oikein (väärin ei oikein edes voi?!), jos haluaa... Mutta tämä on niin helppo, että - kuten sanoin; oikein nolottaa..!! :ashamed:

Päivän "extra" juoma

Pitkästä aikaa blogaan tämän (juoman...)! 😊 Tämä ei khyllä ole "extra", niinQ otsikossa väitin - koska... No tänään tuli juotua limppari ja kahvi ruuan yhteydessä, mutta... No en blogannut niitä päivän juomina, joten... No silloin tämä ei ole extra, eikä edes "extra" 😨😨😓😋😁 Olisin tämän voinut blogata samaan syssyyn, mutta...


No tämä oli eri paikasta, ja aika hiAno (latte mikä lie olikaan) :) Joten, erikseen päätin sitten blogata :saint: Paljoa ei khyllä tule/tullut tekstiä, niin itse juomasta - muuta höpinää khyllä tuli taas sen edestä (ja se jatkuu vielä...)?! :x :x Noh, ei se niin tarkkaa ole, vaikka vaan pelkän yhden lauseen tekisi... Ei meille tekstin määrästä makseta, tai noh... Ei meille makseta mistään, syytä khyllä olisi! :| :| Ilmaiseksi täällä mainostetaan kaikkea =/ Noh, omaksi iloksi tämä lähinnä on - voi sitten vanhainkodissa lukea näitä =) jepS! :P :D

Päivän taidekuva(t)

Pitkästä aikaa multa taidekuvaa 😇 Ja mä olen vielä kuvassa/kuvissa mukana 😲 n1c3..!! 😍😎😁

No tässä en ole mukana 😕 itQ 😓 joopS 😋 EHEHHEEEEeeeee 😁

Mutta hiAnoja taideteoksia, nämä kaikki 😊 On mulla muutama kuva vielä, tai olisi - mutta en jaksa spämmätä 😑😑😋😂


Varsinkin kun nämä näkee ilmaiseksi (ainakin tänään, oli niitä kai muitakin ilmaisia päiviä...)! Ai missä? No Ateneum -nimisessä paikassa :) Jos vähääkään kiinnostaa, niin kantsii mennä - varsinkin ilmaiseksi B) Maksamaan en ehkä lähtis, paitsi ehkä joku pari euroa - mutta yli kymppi alkaisi tekemään jo kipeää :| itQ :'( Ei etteikö mulla olisi varaa, mulla mielummin käytän rahat johonkin muuhun...

Päivän ruoka

Taas tuli käytyä tutussa buffet paikassa, jonka... Noh, nimeä en mainitse - ei sitä joka kerta jaksa hokea 😵 Varsinkaan kun sen kertomisesta ei mitään makseta 😔 Jos sitä ei tiedä/muista, niin sitten joutuu selaamaan blogia taaksepäin - en tiedä paljoa 😖😓😋😁

Viime kuvassa oli alkupala keitto, tässä on itse pääruoka 😊😋 Mentiin sen verran aikaisin tonne, että kaikkea en tosta lautaselta jaksanut syödä 😕 Eihän se sinällänsä haittaa (hintaan kun se ei vaikuta), mutta ei se ole kiva hukkaan heittää... Pitää ehkä vähän haukkua ruokaa; lohifilee oli hyvää (vaikka vähän aikaa sitten tein sitä kotona), mutta toi kana-nugetti-mikä-lie-pihvi ei ollut mitään parasta 😑

Jälkiruuaksi kelpasi pari mukillista kahvia, keksit taas ei?! 😲 Miksi ne (keksit) on sitten kuvassa? No ajattelin, että jos jaksan myöhemmin (ekan mukillisen kahvin juotua) hakea niitä - mutta eipä tullut himoa niihin 😓😋😂


Että sellainen setti, khyl kelpas... =) Ainoa, että..?! :x No tässä alkaa olla jo nälkä, sen verran aikaisin kun tosiaan mentiin... Tulee vähän mäkkiruoka mieleen, se ei nälkää kauaa pidä... No on toi jo monta tuntia pitänyt, enkä mitään lihaa jaksa - mutta jos sitä vaikka nuudelit pyöräyttäisi :) (siitä tuskin tulee kuvaa...)!

Lemon Bon Bons & Leijona viina

Tänään kävin Alkosta ostamassa taas yhden pullon Leijona viinaa seuraavaa sekoitusta varten. Tällä kertaa sekoitan Lemon Bon Bons karkkeja Leijona viinaan. 
Siinä karkit pullon pohjalla odottamassa viinakylpyä.
Ja siinä karkit viinassa. Tuli kyllä saman väristä kuin siitä omenalukööristä..., mutta ne erottaa sitten maun perusteella. 

Näetkö naamoja?

Taas mennään muutaman vuoden takaisella kuvalla..., mutta kierrätetään nyt uudestaan. Tuli napattua kuva tollasesta rakenteilla olevasta talosta kun huomasin selkeän naaman talon julkisivussa. Makuuhuoneen (tai minkä lie huoneen) ikkunat muodostavat silmät ja kellarin ikkuna puolestaan näyttää suulta.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Aliens in the Attick ja Elvis tuttu Austin Burler täyttää tänään 32-vuotta. Elokuvista Peter Pan..., An American Haunting ja Tomorrow When the War Began tuttu Rachel Hurd-Wood täyttää tänään 33-vuotta. Elokuvista Land of the Dead..., The Hills Have Eyes ja AVPR: Aliens vs. Predator - Requiem tuttu Robert Joy täyttää tänään 72-vuotta. Elokuvasta Ransom - lunnaat..., Dreamcatcher ja Saw II tuttu Donnie Wahlberg täyttää tänään 54-vuotta. Elokuvista U-Turn..., Veteen piirretty viiva ja Menneisyyden ote tuttu Sean Penn täyttää tänään 63-vuotta. Elokuvista The Final Girls..., The Nun ja The Mule tuttu Taissa Farmiga täyttää tänään 29-vuotta. Sitten vielä elokuvista Taxi Driver..., The Deer Hunter..., Kummisetä, osa II ja The Irishman tuttu Robert De Niro täyttää tänään tasavuosia eli 80-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.