sunnuntai 9. huhtikuuta 2023

Päivän ruoka (by Tontsa)

Ei nyt ihan bizmo ruoka, mutta... no ei tämä mitään kovin herkkua ollut 😖😕 Kiitos tosiaan kun oon 'melkein tätä' viikko sitten syönyt (aikasempi blogaus). Ihan hyvää tämä siis oli, mutta 'liian tutun' makuista - khyllä se n. kuukauden välein saman syönti on ihan hyvä olla. Mutta khyllä nälkä lähti, ei siinä mitään 😊 Juomaa en nyt huomannut kuvata, mutta siitä mulla ei ole edes asiaa - joten...

No tommosen kuvan otin jälkikäteen, pääsi juuri cola tiiviste loppumaan... Nyt on vaan kyse, ostanko uutta..? =X Niin heti, vai pidänkö pienen tauon. Vähän niinQ ruuissa, ei niitä samoja jaksa kokoajan juod... :P :D syödä. Vai ostaisiko vähän kalliimpaa, esim. Pepsi tiivistettä :) No tällä on yksi plussa, tämä loppuu nopeammin... Ei että tämä parempaa olisi ja tätä joisi useammin, vaan tän tiiviste suhde on isompi (eli tarvii enemmän laittaa), joten toki se loppuu nopeammin. Saman kokoisia ne on, mutta... jepS! :P

Päivän jälkiruoka

Jälkiruokana oli sitten tarjolla pashaa - siinä tarjoiluastiassa pistettynä esille...
...-ja siinä lautasella tarjottuna suklaakarkkien kera.
Lisäksi oli mämmiä mihin tuli maitoa ja liraus konjakkia. Konjakkia en ollut aikaisemmin ottanut mämmin kanssa - oli kyllä hyvä lisä.
Sitten jokaiselle oli vielä oma mignonmuna - otin omani ja syön myöhemmin kotona.

Päivän ruoka

Pääsiäisherkkuja siinä uunissa - isoveljelle tarkoitettua vegeruokaa ja sitten lammaspaisti.
Siinä on hummusta mikä oli hyvää lampaan kanssa.
Pakollisia terveellisiä vihanneksia siinä.
Siinä herkullinen lammaspaisti pilkottuna tarjoiltavaksi.
Ja siinä vielä herkut lautasella tarjottuna - perunaa..., lammasta ja hummusta. Kyllä tuli myös otettua salaattia..., mutta en nyt ottanut kuvaa. Kyllä oli herkulliset pääsiäistarjoilut😋.

Ruoka ostosten esittely

Jahas, tämmöinen rääppiäis ruoka 😇 Ihan hyvä setti pitäisi tulla, ei valittamista 😊 Tai sen suhteen, että tasan viikko sitten tein makaroonilaatikon (ostosten esittely) - eipä tämä eroa paljoa siitä 😕 No khyllä tähän tulee noi meetwursti jämät, ja rakettispagetti korvaa makaroonin - mutta muuten lähes/ellei kokonaan sama. Mutta khyllä tämä hyvää silti varmaan on, parempaa kun 6.4 tekemäni nistipata (ostosten esittely) - joka oli aika bizmo! 😖 Joskus rääppiäiset on parempia, kun itse 'pääruoka' - mutta, no nähtäväksi jää...


Eli ei muuta kun tekemään vaan, ja maistamaan :) :P En nyt jaksa esitellä aineksia, ne kun on lähes samat kun aikaisemmin... Juoma vaan puuttuu, mutta sitä en ole vielä miettinyt - että mitä sitä joisi. Ehkä SodaStreamit voisi pyöräyttää :)

Pääsiäis typy

Napataan muutama kuva typystä ennen munajahtia vaikka tätä voisi kyllä lähteä jahtaamaan munan kanssa😜. Ehhehee😁. Hjoops - ei muuta kuin ~ Hyvää pääsiäistä 🐣🐇🤗.

Pääsiäis (päivän) kuva

Pääsiäis (päivän) kuvana toimii tollanen hauska meemi minkä myöskin otin talteen Facebook ryhmästä. Kyllä varsin osuva meemi. 

Pääsiäis makee kuva

Pääsiäis makeena kuvana toimii tollanen Alien teemainen kuva minkä poimin talteen Facebookin Sigourney Weaver fanisivulta. On kyllä kieltämättä aika makee. 

Pääsiäis liikkuva kuva


 Pääsiäis liikkuvana kuvana toimii tollanen iloisesti pomppiva pääsiäispupu gif animaatio. Sitten kohti seuraavaa blogausta. 

Happy Easter

Hyvää pääsiäistä täältä MatoApinan blogista ja tässä seuraavia pääsiäis blogsuksia.

...

  • Pääsiäis liikkuva kuva 
  • Pääsiäis makee kuva
  • Pääsiäis (päivän) kuva 
  • Pääsiäis typy

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Halloween trilogian (Halloween..., Halloween Kills ja Halloween Ends) ohjaaja David Gordon Green täyttää tänään 48-vuotta. Sarjasta Sex and the City - Sinkkuelämää ja elokuvista Amadeus ja Rampart tuttu Cynthia Nixon täyttää tänään 57-vuotta. Elokuvista The Lost World: Jurassic Park (omat tupla onnittelublogaukset myös Jurassic Mania blogissa)..., The Big Lebowski ja Mulholland Drive tuttu Mark Pellegrino täyttää tänään 58-vuotta. Elokuvista The Sorcerer's Apprentice..., Goon ja This is the End tuttu Jay Baruchel täyttää tänään 41-vuotta. Elokuvista Dragonheart..., The Day After Tomorrow ja Flight of the Phoenix tuttu Dennis Quaid 69-vuotta. Elokuvista Super 8 ja Maleficent tuttu Elle Fanning täyttää tänään 25-vuotta. Ja sitten vielä elokuvista Snow White and the Huntsman ja Spencer tuttu Kristen Stewart täyttää 33-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille ja.