lauantai 26. toukokuuta 2007

Nyc chat jatkukoot <3, part xXx to the two (:D)!


Joo äiti meni sitten pölisemään jostain luottokortin "PAKOllisuudesta" (:D), että semmosta tarttis/ois parempi kun käteinen, joka (käteinen) ei (ehkä) kelpaa kaikkialle :x?!?!? Eli mitein on, kelpaako se nyt varmasti, vai pitääkö tässä joku kortti mennä hankkimaan...?


Jos näitä "ongelmia"/shittejä (:D) ilmenee lisää vielä, niin matka saatetaan/saatan hylätä :x, EI TOD jaksa tämmösiä shittejä :|... :ashamed:... :'(... :D?!?!?

Voisi jo nyt lähteä stadiin


Voisi lähteä jo nyt kaupunkiin vaikka leffa alkaakin vasta -no ei ilmoitella aikoja -myöhemmin. Olenpa sit kunnolla ajoissa. Ja mikäs siinä kaupungilla hengatessa kauniilla säällä. -Seuraavan kerran blogaan sit leffasta tultuani arvostelut ja vielä ehkä jotain muuta. Sittenhän minulla oli kutsu Onnelaan vielä tänään. -Nyt se ei ole muuta kuin MO!



Päivän kulkuneuvomuistutus (skootteri)


Tontsalta odoteltaisiin hieman vauhdikkaampaa menopeliä kuin tuo 1800-luvun polkupyörä. Pirates taitaa tosin sijoittua vielä jonnekkin 1700-luvulle -loppu puolelle tai jotain, mutta tollasia pyöriä ei tainnut vielä sillion olla. -Tuon kuvan ohessa luki vuosi 1816. -Mutta sama se. Vanhaa kulkuneuvoa pyydettiin, niin tossa nyt ois.

Päivän kulkuneuvomuistutus (auto)

1700 -luvulla ihmiset liikkuivat tollasilla kärryillä mitä vedettiin hevosvoimalla. Tontsalta odoteltaisiin kuitenkin jotain mikä myös liikkuu hevosvoimalla, mutta ei kirjaimellisesti.

Päivän "pirate" typy

Pirates meiningillä jatketaan päivän typyssä kuten oli pyydetty ja myös vaatteiden niukkuus otettiin huomioon -kuten oli pyydetty.

Päivän pilanimi!


No eipä tätä kauaa tarvinnut miettiä =)... B), varsinkun kun ehdotin tätä leffaa päivän aiheeksi :), joopS :p... :D! No mutta, tosiaan VIHDOIN ja VIIMEIN tämä sarja loppuu =)... B), FUCK YE...noH :'(... :D!

PotC: At World's End.......................................PotC: At last it ends


Stop cracking me upp =)... B), EHEHEHEEEEEEEEeeeeeeeee :D!

Päivän typy -ja miesmuistutus!


Joo eiköhän lähetä koko päivänä Pirates of the Caribbean meiningillä :), At World's End sellaisella kun kerran se mennään huomenna katsomaan =)... B), FUCK YEAH :D! Joo eli tässä on typy -ja miesmuistutus :), Tontsalta odotetaan tuttuun tyyliin miestä (tota on khyllä pahempi mennä voittamaan :/... :'(... :D) ja Hulkilta typyä :), joiden khyllä odotetaan TOD paljastavan enemmän ja olevan seksikkäämmissä vaatteissa (niin naisten ;)... :p... :D, mutta voihan mieskin olla :o... :x... :'(... :D), joopS :p... :D!


PS.Joo auto/skootterin jätän Hulkille (tai Matskulle...), tai sanoisiko kulkuveuvo sellaisen ;)... :p... :D, autoja ja skoottereita kun ei pahemmin tohon aikaan ollut :/... :'(... :D!


We are WAITIIIIIIIiiiiiiiiiiing <3...