lauantai 26. toukokuuta 2007

Nyc chat jatkukoot <3, part xXx (:D)!


Joo päivä tosiaan :), niin, noh, niin, noh :p... :D, eiköhän sen vois sit sopia siellä matkatoimisto shitissä (:D) sitten :), joopS :p... :D! Mutta tosiaan ois khyl kiva nähdä toi "raketit ja juhlinnat" <3... =)... B), FUCK YEAH :D/noH :x, kaupat kun (varmaan) on kiinni ja rahaa menis vaan #&%£$!* (:D) :|, tai tuskimpi nyt hirveästi :), mutta kuitenkin menis enemmän :/, mutta kaippa se olis sen arvoista :)...


Joo meinais khyllä sydäri (:D) tulla tohon 2331,15€:hen :o... :|... :'(, mutta onneksi se olikin yhteensä :), kuten ajattelinki alussa, mutta..., joopS :p... :D! No mutta aika kallista khyllä toi 700€ +risat on :/, sillähän saisi, noh, littuTV:n <3... =)... B), FUCK YE...noH :'(... :D! Np mutta onhan se sen arvoista =), kait :/... :'(... :D, no yrittää pitää (kuhan se kortti nyt pamahtaa luukusta <3... =)... B)... :|... :D)?!?!?


No mutta näköjäänmitä enemmän tutkii sen halvemmaksi menee <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Mutta kortti on nyt kaiken A ja O <3... =)... B)... :/... :'(, mutta onhan se nyt aika h3lvetin varma (töissä kun olen ja ei ole ollut ongelmia) <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Mutta kuhan nyt vaan nopeasti selviäisi =), eikä liian myöhään :|... :'(... :D?!?!?


Joo mutta matkatoimistoon oitis heti vaan jos/kun (B)... :/... :'(... :D) kortin saa :), nyt vaan odottelemaan sitä =)... :/... :'(... :D!


Mutta, MUTTA mitä enemmän matkaa on ajatellut sitä enemmän sitä khyllä haluaa <3... =)... B), mutta aivan liian tuskallista olisi khyllä tulla (lähes) tyhjä taskuna takas vanhan koneen luokse ja uuden vasta saadessa parin kuukauden päästä :|... :'(, joten khyllä se kone nyt on ensiksi saatava <3... =)... B), vaikka melkein voisi khyllä mennä ilmankin =), mutta ei kuitenkaan ihan...


No mutta kortti on khyllä aika h3lvetin varma joten odotetaan nyt vaan sen (toivottavaa) tulemista rauhassa <3... =)... B), FUCK YE...noH :'(... :D!


Tulis jooooooooooooooooooooooH <3...

Ei kommentteja: