sunnuntai 25. helmikuuta 2007

Sunnuntain typy!


En nyt muista onko päivän typy ollut joskus aikaisemmin, mutta pistän sen silti, koska hän on kukas muukaan kuin uudessa Smokin' Aces -leffassa elokuvadebyyttinsä tekevä laulajatar Alicia Keys, joka on luvannut meille kaikille VIP "käsittelyn" ;), jos menemme katsomaan hänen debyyttileffansa =)... :D!

OH YES, there will be blood/movie TONIGHT <3...


Joo khyllähän nyt SawIII pitää TOD mennä kattoo jos 2€:n hintaa lähtee <3... =)... B), YEAH :D! Joo huomenna on khyllä töitä aikasin :/, mutta voihan sitä välillä aina nuQa salaa <3... B), EHEHHEEEEEEEEeeeeeeeeee :D! Joo mutta tänään siis Sawia kehiin <3... =)... B), YEAH :D!


OH YES, there will be blood/movie TONIGHT =), YEAH :D!

Matskun teatterileffa ehdotus

Ilmassa on ollut jo Number 23, Ghost Rider ja The Good Shepard ja Saw III, mutta tässä tulee mun ehdotus leffaksi, joka seuraavaksi käytäisi kolmisteen kattomassa leffateatterissa:

>>>Smokin' Aces<<<

Kunnon K-18 toimintamättöä (mm. hienoja hidastuksia ja paljon räiskintää näkyi trailerissa) olis luvassa =), YEAH B)! Millos viimeks on kolmisteen semmosta käyty kattomassa? Ite en ainakaan muista :/. Toi näytti TV:stä tulleen pitkän trailerin perusteella ainakin mulle paljon kiinnostavammalta kuin esim. Number 23. Paljon isoja ja "keskikokoisia" tähtiäkin tossa vilisee ja mikä parasta se on K-18 B) eli ei tarvi mitään ärsyttäviä teinixejä väistellä teatterissa :D!

>>>13 eri traileria :o<<<

En jaksa ettiä mikä noista on se pitkä, jonka näin eilen TV:stä.

P.S. Tontsalle lähetinkin tästä jo eilen postia...

Raxi tarina kaivettu esiin <3... =)... B), YEAH :D!


Joo tosiaan tuolta se sitten löytyi <3... =)... B), YEAH :D! Joo eli mitäs tehään, yhdistetään noi/jotku kuvat vai yhteen ja, öööööööö :p... :D, niin...? Joo mutta Hulkkihan voisi itsensä piirtää siihen/niihin kuviin mitkä laitetaan :), vaikka onhan noi munkin TOD komeita <3... =)... :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta oishan se nyt hyvä että Hulk piirtää ittensä ku mekin piirsimme ittemme :p... :D, joopS! Joo eli mitkäs kuvat laitetaan ja mihin, viereikkäin vai liitetään näyttämään aidolta :x... :p... :D...?


HMMMMmmmmmmm...

Ellen DeGeneres juontaa Oscarit


Tänään sit tulee meitsin jo nukkuessa Oscar gaala jonka tänä vuonna juontaa koomikko Ellen DeGeneres, joka tunnetaan mm. Anne Hechen ex lesboparina :p. -Joop. -Mutta Oscar koosteet sit vaan nauhalle. Ja nyt jännittämään Eddie Murphyn puolesta. -Olihan sielä pari muutakin mustaa ehdokasta, Forest Whitaker (The Last King of Scotland) ja Djimon Hounsou (Blood Diamond). Peukut heillekin pystyyn. -Mutta Murphy on mun ykkössuosikki. Ohjaajista pidän peukkuja Martin Scorseselle. Eastwood voitti viimevuonna, nyt on Scorsesen vuoro. -Muita ohjaajaehdokkaita en edes tunne. -Naisehdokkaista on aika samantekevää kuka voittaa. Mm. Kate Planchett, Judy Dench (Notes on a Scandal) ja Penelope Cruz (Volver).

...
Tulispa jo ne koosteet <3.

Kisaan kuvaehdokas


Mad lehden Alfred E. Neuman, onhan seki periaatteessa sarjishahmo. -Jotenka väsäsin tollasen -rajat kyllä vähän näkyy kuvan -paintissa. Kuvan nimi olkoot "Alfred E. MaToApina Hulk".

...

Alfred E. MaToApina Hulk :D

Leffat ois tänään 2-4 €uroa tennarissa, mutta...


Pitääkin olla aivan PA :ashamed:. -Siis jumalauttaH :x...:$. Ei voi olla ettei löydy edes kahta hikistä euroa taskunpohjalta. -Ja just ois tullu monta katsottavaa leffaa teattereihin mm. Ghost Rider ja The Good Shepherd. -DAMMIT :x!! -Ellei sit mutsi suostu heittää, mut aika säälittävää touhua et pitää mutsilta joka tilanteessa tinkiä. -Nyt jää siis houkutteleva tarjous käyttämättä. Siis vain 2-4 euroa liput tänään.

Päivän kappaleen sanoitukset


Iron Head

What is the purpose
Demonoid phenomenon
Regulate the flux and reflux
So bring it on
Loose upon the world
Destruct a juggernaut

Suddenly the rats are high
Bleed the masses and watchem cry
Slumber like houdinis dog
Die alone out in the fog

Iron head- regenerate
Iron head-exterminate
Iron head-liberate and crucify you

What is my name
Demonoid phenomenon
Laugh in your face and
Break because you dont belong
Vent apon the brink
Appear another demi-god

Suddenly forever knows
What it takes and where it goes
Paint it black inside your head
I defy what you have said

...


Päivän automuistutus


Tässä ois vielä päivän automuistutus ihan varmuuden vuoksi. -Jos nyt kuitenkin vaikka sattuisikin tulemaan se päivän autokuva tänään. -Hieno vanha pelikuva löytyi muistutukseen. Valitettavasti ei ole tuttu lapsuudenpeli.

Typy -ja miesmuistutus samassa


Typy -ja miesmuistutuksista vastaavat tänään perjantaina ensi-iltaan tulleesta Ghost Rider leffasta tutut tähdet Nicolas Cage ja Eva Mendes. -Samalla tämä on seuraava leffaehdotus teattereihin. -Totahan vois mennä kolmisteen katsomaan. Siis mikäli teitä kiinostaa. -Meitsi on joka tapauksessa menossa katsomaan ton joku päivä.

...

>>>>>>>Juliste kokonaisuudessaan<<<<<<<<

Simpsoneissa tänään


Vihollinen vuoteessani. Lisa huolestuu ylipainostaan ja ryhtyy kovalle laihdutuskuurille. Bart saa uuden huonetoverin, kun Nelson muuttaa Simpsoneille asumaan.

...

Ihanku oisin nähnyt. Mutta katsotaanpa silti.