lauantai 7. kesäkuuta 2008

Lauantain typy!


Jahas :p, nyt tuntuu typyllä selvästi olevan jotain hottista mielessä *SYDÄN*, selvittämään B)...



No khyllähän kieltämättä takaapäin jyystöt (:p... :D) tolppaa vasten kuulostaa aika hottikselta =), itseasiassa se kuulostaa TOD HOTTIKSELTA *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Noniin :p, ei muuta ku ton tolpan luokse ja *SYDÄN*..., FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Päivän kuva ja typymuistutus!

Kylläpä kahdesta kaffekupista syntyy mielenkiintoinen varjo =)... :P... :D! Toivottavasti jotain samansuuntaisia muotoja nähdään Tontsan pistämässä päivän typyssä =)... :P!

Päivän makee kuva!

New York aiheella jatketaan, sillä kun töissä pistin googlen kuvahakuun "1650x1080", eli työkoneeni näytön maksimiresoluution, löytääkseni tarpeeksi ison taustakuvan Windowsn XP:n liian pieniksi ja siten rumiksi venyvien tilalle, niin päivän makee kuva oli ensimmäisten kuvien joukossa ja pisti heti silmään :P. Silloin se päätyi sopivaksi NYC matkan odottelutaustakuvaksi ja nyt päivän makeeksi kuvaksi B).

NYC taustakuvan 2560x1600 versio by ImageShack -linkki

Blogiuudistuksia B)... :P!


Kuten kuvasta näkyy, nyt bloggerin puolelta löytyy countdwon laskuri, joka näyttää New York Cityyn (NYC) suuntautuvaan matkaamme jäljellä olevan ajan B). Laitoin sen otsikoon "NYC" -lyhenteen ja laskuriin vain "s" -kirjaimen ilmaisemaan sekunteja, jotta molemmat mahtuu yhdelle riville :saint:.

Laskurille saa tietenkin ehdottaa parempaa sijaintia tai vaikka muutoksia ulkasuun (boldit, iltalicit, linkit sun muut on kaikki mahdollisia), sekä mihin tiettyyn hetkeen se laskee, joka tällä hetkellä on aika, jolloin lentomme on määrä laskeutua Nykkiin Suomen aikaa. Tossa ei pysty valitsemaan aikavyöhykettäi kuten joissain muissain laskureissa, mutta niissä hintana oli typerät mainoslinkit joka puolella lakuria :x.

Lisäksi levensin blogiamme (muokkaamalla HTML-templaattia) sen verran, että Youtube videot näkyvät nyt kokonaisina blogin levyisinä =) (kuvassa vihreät viivat), mutta sen seurauksena isot kuvat eivät enää ulotu laidasta laitaan :/ (kuvassa punaiset viivat), koska niiden leveyttä ei voi säätää mistään :(.

Eli kysymys kuuluu haluammeko YT videoiden näkyvän kokonaan isojen kuvien jäädessä hiukan liian kapeiksi, vai kuvien ylettyvän laidasta laitaan videoiden jäädessä liian leveiksi? Itse ainakin TOD oon uuden version kannalla B)... :P.

Nakkis ja susi Racthet kavereiks =)... :x... :p... :D!


No kuvahan kaiken kertoo :saint:, eli sivusto kun taas päivitty :), edelleen joidenkin juttujen kustessa vieläkin (kuten kuvan tekstit jossain kohdin) :|... |O, niin kaveripyyntöjä voi lähettää ja, no kuvahan kaiken kertoo :saint:...

Nakkis ja susi Ratchet haluaa kavereiks :saint:... :p... :D -kuva!

PS. Joo ite en ainakaan hyväksy ketään (paitsi "meidät" tietenkin *SYDÄN*... :p... :D), ei nimittäin kiinnosta tää buginen pa5kakasa :|... |O, joopS :p... :D... :|... |O!


...hyväksytäänkö Nakkis ja susi Ratchet kavereiks :saint:... :/... :'(... :p... :D?