perjantai 6. elokuuta 2010

Päivän taidekuva

Pitkästä aikaan päivän taidekuvaa -ja muuten myös pitkästä aikaan tuli blogattua Jack Shirzin blogiin.

Ja kuten jo totesinkin sielä Jack Shirazin blogissa -käytin tosiaan yllä olevaa kuvaa mallina piirtäessäni pilakuvaa YouTube suosikistani Ray William Johnsonista.

Ja kuten tuli sielä Jack Shirazin blogissa myöskin mainittua -aika hemmetin onnistunut kuva siitä sitten tuli. -Kyllä on vanhat taidot vielä tallessa.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Muumi ja punainen pyrstötähti

Tätä leffaa en muutenkaan menisi iki päivänä katsomaan..., mutta kiinnostusta laskee entuudestaan että tämäkin sonta on nähtävissä 3D:nä. -Siis oh me lord...!! -TOD "ei kiitos" tälle elokuvalle.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Step Up 3D

Omfg...!!! -Jotain goddamn tanssileffaa 3D:nä. -Taas. Eikös tanssileffaa 3D:nä nähty jo aikaisemmin...?? -Miksi nyt lisää pitää näyttää...? No kuten sen edellisen tanssi 3D:n kohdalla totesin niin -"ei kiitos" myös tämän kohdalla -TOD...!!!

Disgusted by perjantain ensi-illat

Hjoops.. -Minulla on samanlainen tunne kuin kuvan neidillä: -Gonna put my fingers in my throat and puke. -Perjantain ensi-illat on nimittäin sitä laatua että tekisi mieli oksentaa :|...:/...:x...:$...:o... -Blogaisen ne samaan -ne ei kyllä ansaitse omia blogauksiaan.

EDIT. Eipäs kun sittenkin erikseen (WTF ??) -mikäli haluaa blogausten kertyvän.

Illan Simpsonit jakso jo kerran blogattu

Tämän iltainen Simpsonit jakso onkin jo kertaalleen blogattu maanantaina, 19. päivä tammikuuta 2009..., eli luultavasti sitten myös tuosta jaksosta eteenpäin tulevat jaksot myöskin on jo kertaalleen blogattu. -Eli siihenkö loppui Simpsonien päivittäinen blogailu...? -Kait sitten -järkeä nyt samaa jaksoa mainostaa kahdesti.

7 Days left

Päivät senku vähenee. -Se7en days left -thats pretty fuckin' awesome if I may say B)...:saint:...:)... -I'm so thrilled about this movie.