torstai 23. elokuuta 2007

Hyvänyön blogaus :)!


Joo Hulkille nyt kun tuli "esteitä" (kertoo ite huomenna :), jos huvittaa/jaksaa :/... :'(... :p) netin kanssa joten mä (Tontsa) blogaan tän =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo eli tosiaan nukkumaanmenon aika on :)... :'(, paitsi, ÖÖÖööö :p, no ei tässä taida muuta asiaa sitten ollakkaan :/, nuQmaan vaan iloisin mielin :), joopS :p... :D!

Sleep in green -kuva!


Ei muuta asiaa :'(, YHYYYYYYYYYYYyyyyyyyyyyy :p... :D!

Kaksiosainen sarjis taitaa tältäpäivältä JÄÄDÄ POIS

Noista saa vaikka mitä aikaan (viitomakuvat). -Nojoo, mutta se kaksiosainen sarjisjutska taitaa jäädä nyt pois päivän blogauksista, sillä en nyt oikein saanut skannattua sitä sarjista kun siskon kone ei nyt ole ollut käytettävissä. -Eipä se niin erikoinen sarjis edes ollut, mutta se vain liittyi blogaukseen ja kuvasi osuvasti mun blogailuhetkiä. -Sarjis löytyy tämänpäiväisestä Hesarista -sarjis on nimeltään "väärä johtopäätös", missä seikkailee Jaana niminen pikkutyttö.

Huomisen ohjelman uusintakäsittely


Niin, siis. Mullahan on huomenna ohjelmassa erään kaverin synttärit ja illemmalla taiteiden yö. Edellispäivänä sepittelin jotain, että kävisin vain pikaisesti sielä synttäreillä, mutta minullahan on reippaasti aikaa oleskella sielä, sillä ne alkavatkin -mitä en muistanut vaikka kutsussa luki niin, -vasta klo 15:00 ja muukin juhlaporukka on sieltä lähdössä sit taiteiden yöhön. -Eipä tartte piipahtaa nopeasti.

Torstain typy!

Päivän typy on selvästi vilkaissut Da Tontsa koodia ja kelaa nyt suu ammollaan "että niinku WHAT :o?!?"

Mä sen sijaan oon suu ammollaan, koska tuijotan haltioissani typyn runsaita resursseja :D!

The Da Tontsa Code

Pystytkö ratkaisemaan Da Tontsa koodin? Tiedemiehet ovat vuosisatojen (:D) ajan sitä yrittäneet eikä kukaan ole toistaiseksi onnistunut. Tässä mystinen koodi:








Vastauksia otetaan vastaan yksärillä. Ja minähän (Matsku) tiedän vastauksen B), joten paljastan sen vaikka huomenna.

P.S. Originaali

P.P.S. Löytyyköhän Tiltistä jotain omatekoiset leffajulisteet -ketjua :)?

P.P.P.S. EHEHEHEHEE :D!

Can YOU crack the Da Tontsa code? Send your answer now!

Kaksiosainen sarjis tulossa pian


No kuten kuva ja otsikko sen selvästi kertoo, kohta on tulossa kahtena osana yks sarjis joka oli tämänpäiväisessä Hesarissa. -Pitää vaan nyt hieman skannailla eka. Typyn ehtii vaikka laittaa väliin ennen sarjiksia.

Typy -ja automuistutus!


Joo :), niin :saint:, ÖÖÖööö :p, niin =), Matskun vuoro tosiaan lait... "pan..." pistää (:'(... :p... :D) päivän typy :), joopS :p... :D! Joo ja Tontsalta on ilmeisesti tulossa tänään autoa kun jostain ihmeen syystä löytyy aikaa sellaiseen :x, FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEee :D!


Innolla odotellaan =), ÖÖÖööö :/, joopS :p... :D!