maanantai 24. huhtikuuta 2023

Päivän kolmas leffa + makee kuva

Ja sitten vielä kehiin elokuva Army of Darkness. Nyt on ainakin tyylikäs alkuvalikko kuva - sopiikin hyvin päivän makeeksi kuvaksi. Jees..., mutta ei sitten kait muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän ruoka

Tulipa käytyä pitkästä aikaa MorriSon's -nimisessä ravintolassa 😇 Olen luullut, että tuolta saa vain purilaisia - mutta... no seura otti lohta, joten... Jotkut pizzapaikatkin myy jotain lasagnea, vaikka olen luullut että ne myy vaan pizzaa 😵 Perus halpis paikat nyt myy ihan mitä tahansa 😱😋😁 Kebab kuuluu varmaan jokaisen listaan, mutta kalliimmat paikat... olen luullut, että ne myy vaan pizzaa (kun nimessä on pizza...)! Noh, pitää varmaan tutustua - että mitä muuta niistä (kalliista pizzerioista) saa. Mutta, sen hyvän pizzan takia niihin khyllä menen, mutta... Joo! 😂


Mutta joo, hyvä purilainen oli - sanoisiko jopa erinomainen B) Ranskalaisista tykkään täällä, ne on sopivan rapeita ja hyviä :) Nyt otin khyllä lohkoperunat, mutta... sama juttu niissä; ne oli/on rapeita ja hyviä =) Iso suositus tälle paikalle (tietääkseni se löytyy muualtakin...)! :saint:

Päivän toinen leffa

Seuraavaksi kehiin Evil Dead 2 elokuvaa. Mitäs turhia selostamaan - ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän leffa

Aika pistää pyörimään alkuperäinen vuoden 1981 Evil Dead. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa kehiin. 

Näetkö tuhmia?

Tekstin saamiseksi lainaan kuvan tekstin tohon alas👇

Most people see Batman's logo 

And then there's all of you 

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Transformers elokuvissa nähty Glenn Morshower täyttää tänään 64-vuotta. Elokuvista Biker Boyz ja Lions for Lambs tuttu Derek Luke täyttää tänään 49-vuotta. Elokuvista Under Siege 2: Dark Terratory..., Wonderland ja Uncut Gems tuttu Eric Bogosian täyttää tänään tasavuosia eli 70-vuotta. Elokuvista A Star Has Born ja Meet the Fockers tuttu Barbra Streisand täyttää tänään 81-vuotta. Sarjasta Game of Thrones ja elokuvasta Jumanji: Next Level tuttu Rory McCann täyttää tänään 54-vuotta. Elokuvista Guarding Tess ja The Secret Life of Walter Mitty tuttu Shirley McLaine täyttää tänään 89-vuotta. Elokuvista Amistad..., Gladiator ja Blood Diamond tuttu Djimon Honsou täyttää tänään 59-vuotta. Sitten vielä sarjasta Game of Thrones ja elokuvasta 12 Rounds ja Those Who Wish Me Dead tuttu Aidan Gillen täyttää tänään 55-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.