perjantai 19. toukokuuta 2023

Päivän jälkiruoka & TV-sarja

Ruoka oli hyvää, ja sitten oli jälkiruuan aika 😊😋 Tai pienen - tai aika ison, tauon pidin ennen sitä. Olin nimittäin aika ähky, vaikka... no leipää 'vaan' söin - mutta niitä kun on tommonen pino, niin khyllä siinä aika täyteen tulee... Jälkiruokana toimi vadelmahillomunkit, joita löyty kaksi (2) kappaletta 😇 Hyvin uppos, kolme (3) olisi ehkä ollut liikaa... Kyytipoikana - tai juomana, vai minä lienä 😋😁 - toimi kahvi!
Kerran laitoin 'TV-sarja' -labelin, niin kai tosta ohjelmasta voisi jotain mainita... Joo, eli ohjelmana toimi Family Guy (1999 - ) - ihan hupaisa sarja khyl 😍😂 Tai noh, kuten (lähes) kaikessa - taso on ajan mittaan laskenut kun lehmän häntä 😕😓 On se vaan valitettavaa! 😔 Vai onko aika vaan kullannut muistot, ja...

No, ei khyl... 😵 No kun noita vanhempia jaksoa katsoo, niin on ne paljon hauskempia - kun uudet! Eikä se johdu siitä, että aika olisi kullannut muistot - koska on semmoisia jaksojakin (itseasiassa, aika paljon) jota en ole nähnyt aikaisemmin.


No mutta, ei nämä (uudet jaksot) nyt ihan sysipaskoja ole - mutta... No ennen oli kaikki parem... ei kun, mistä mä puhun?! =X =/ itQ :'( joopS :P EHEHEHEHEEEeeeeee :D Mutta joo, ihan hupaisa sarja khyl :)

Päivän kolmas leffa

Vielä yhtä Arska-leffaa kehiin dokumentti sellaista nimittäin kehonrakennusleffa - Pumping Iron. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. Ai niin ja - ARNOLD FOREVER...!!!!!

Päivän ruoka "oikealla 'le Shitty Finale' TV-sarjalla"

No enhän mä mitään lätkää ruuan kanssa katso, vaikka... no kai se uppoaisi sitä(kin) katsoessa - mutta mielummin jotain TV-sarjaa/elokuvaa katsoo syödessä 😇😋 Joo, katoin sitten Heroes "le Shitty Finale" jakson... Ja, no kuten voi tosta mun lauseesta ("le Shitty Finale") päätellä, niin aika 'meh bizmo se oli 😖😕😡😓

Tai sinällänsä ihan katottava jakso, mutta... No tosiaan "jakso", ei koko sarjan finaali 😱 Mutta, no kuten kuva osoittaa - niin jatkoa ne olisi halunneet tehdä, ei tämän tähän pitänyt päättyä! Toi ekan kuvan juttukin, oli sarjan luojan (Tim Kring) selitys - että hän olisi halunnut jatkaa kyseisen sarjan tekoa.

Ei kai toi jatkoa ("to be continued...") vaan meinannut, tota Heroes "shitty" Reborn sarjaa - että se jatkaisi... Tuskin, eiköhän ne ollut aikeissa jatkaa tätä (alkuperäistä) - mutta lupaa (jatkaa) ei tullut... Sinällänsä vähän harmi, vaikka... no oli tämä aika surkeaa katsottavaa! Mutta olisin khyllä halunnut kunnon lopun, nyt tämä loppui kun tyhjään 😖😕😡😓 Ja mikä se iso räjähdys oli, jota povattiin jo ekassa kaudessa?! Estikö ne muka sen jo, en mun mielestä... Tässä vähän odotin, että se räjähdys tulee... Vaikka, se tuntui vähän kaukaa haetulta - ja vähän mahdottomalta, että kuka sen olisi tehnyt..?! Vähän ajattelin, että toi "uusi" pahis (Knepper) olisi jotenkin seonnut (entisestään 😋😁) - ja aiheuttanut räjähdyksen?! Mutta ei... 😱 

Ja missä oli Hiro, sehän olisi voinut estää kaiken?! Tai noh, eipä tossa nyt mitään kovin pahaa käynyt - vaikka... no finaalissa khyllä pitäisi käydä, tai ainakin olla pelko - että jotain pahaa voi käydä! No oli tässä pieni pelko, mutta... aika 'meh bizmo blaah "lopetus" oli 😞😞

Nyt sitten vaan Reborn shittiä pyörimään, ei khyllä tänään - mutta... Joo!


Harmi, tässä sarjassa oli khyllä aineksia vaikka mihin - mutta... :yawn: :yawn: En khyllä suosittele tätä, paitsi jos jostain saa pelkän ekan kauden - se oli hyvä, melkein jopa LOiSTava! B) Mutta joo, ihan kiva oli tätä seurata, kohti uusia tuulia (vaikka, no lähes samalla jatkan - onneksi se on tosiaan lyhyt...)! :)

Butterscotch Sweets ja Saarenmaa Vodka

Teenpä taas tämmösen kokeilun että sekoitan makeisia väkevään viinaan. Tälläkertaa makeisina toimii Butterscotch Sweets ja viinana toimii Saarenmaa Vodka.
Laitoin eka koko pussillisen Butterscotch karkkeja pullon pohjalle. Yhden söin sellaisenaan.
Sitten kaadoin Saarenmaat perään. Toi pullollinen ei mahtunut kokonaan joten jämät pistin marinadiksi ostamalleni Spare Ribsille. 

Päivän ruoka (by Tontsa) & MM-lätkä

Siinäpä se ruoka seisoo valmiina 😇 Ja lätkä pyörii taustalla - tai se on juuri päättymässä (sekuntti jäljellä...)! Joo, en osannut ajoittaa ruokaa juuri tämän (ottelun) loppuun - kelasin vaan 'sopivaan kohtaan' 😇😖😕😓😋😁 Minkä sitten katsoin ruuan - tai "ruuan", kanssa? No se selviää myöhemmin...

Joo, tosiaan voitettiin sitten mahtavasti 7-1 - kuten Hulk blogasi, khyllä kelpas/kelpaa 😍😎


Ihan hyvä ruoka oli, mutta..?! No mikä oli ohjelma?

Ruoka ostosten esittely

No nyt on khyllä vähän köyhän miehen ruoka 😖 Vielä, kun on viikonloppu! 😇😕 No eilen oli aika tuhti ruoka (meinasin sen khyllä tänään vasta tehdä, mutta...), ja huomenna teen ruuan - joten... Ei kait muuta, kun esittelemään; Snellman Pepperoni, Oululainen Jälki Uuni Täysjyväruis ja Valio Oltermanni Ohuen ohut. Ja juomana toimi Smurffit Päärynälimonadi.


Ihan "ok" ateria, vaikka tämä onkin enemmän aamu-/iltapala - kun ruoka, varsinkin viikonlopun... Mutta välillä tämmöistä, huomenna voi sitten nauttia enemmän - kun tekee kunnon ruuan :)

Päivän toinen leffa

Seuraavaa Arska-leffaa kehiin joka on draamaelokuva - Stay Hungry. Tämän olen nähnyt kaikista omistamistani Arska-leffoista vain kerran. Ei muuta kuin toista kertaa katseluun. Niin ja tietty  - ARNOLD FOREVER...!!!!!!

Unkari vs Suomi: 1-7

No nyt Leijonat🦁 nöyryytti oikein kunnolla Unkarilaisia - voitettiin ottelu pistein 1-7 ~ ou FUCK YEAH😎. Hyvä Suomi🇫🇮. Keep up the good work.

Päivän leffa

Ei muuta kuin Arskan ensimmäistä leffaa kehiin eli- Hercules in New York. ARNOLD FOREVER!!!!

Päivän ruoka + juoma

Tulipa poikettua Helsinginkadulla sijaitsevassa Mimin Herkut kahvilassa missä otin tollasen Vietnamilaisen kanapatongin. Sitten tarkistin blogista ja huomasinkin että olinkin jo kokeillut sellaisen aikaisemmin. 
Se oli naudanlihapatonki mikä oli vielä kokeilematta siellä joten otinpa sitten vielä sellaisen.
Juoman esittelen nyt tässä samassa blogsuksessa. Se oli tollanen Foco Roasted Coconut Juice

Huomisen ruoan ruoka ostosten esittely

Nämä tosiaan ovat huomisia ruokia - tulossa vielä päivän ruoka blogaus tänään syömästäni ruoasta. Mutta esitelläänpä sitä ennen nämä huomiset ruoat mitkä lähti Hakaniemen S-Marketista. Luvassa olisi taas HK Spare Ribsejä ja lisukkeeksi Atria Jalopeno Coleslaw. Tuo Taffel American Dippi ja Valio täyteläinen Viili on ribsejä varten. Ruokajuomaksi lähti vakkarijuomani Schweppes kahta eri makua. Noista Butterscotch Sweets pussista ja Saarenmaa Vodka pullosta tulossa oma blogauksensa. 

SCHWARZENEGGER MARATHON

Teenpä sitten Schwarzenegger maratonin elikkä tästä päivästä alkaen katson päivittäin vain Arnoldin leffoja. Ja tietysti vanhimmasta uusintaan eli aloitan katselun Hercules in New York elokuvasta. Saatanpa myös katsoa elokuvat Stay Hungry ja Pumping Iron tänään. Tähän ei voi muuta todeta kuin ~ ARNOLD FOREVER...!!!!1111

Jääkiekon MM-kisat 2023: Unkari vs Suomi

Tänään päästään jännittämään Unkari🇭🇺 vs Suomi🇫🇮 ottelua klo 16:20. Onnea illan peliin Leijonat🦁.

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Kahdeksan vuorta 

Ja ei tämäkään houkuttele juuri ollenkaan joten se -"ei kiitos" - myös tälle.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Pieni kirjakauppa Pariisissa

No eipä kyllä tämäkään nyt kamalasti houkuttele joten ei muuta kuin se -"ei kiitos" -vaan tällekkin filmille ja kohti viimeistä ensi-iltaleffaa.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Kolme iloista rosvoa

Eipä nyt oikein houkuttele tämä leffa vaikka tarina on tietysti tuttu - tätä on iltasaduksi luettu. Mutta leffalle silti -"ei kiitos" -ei vaan nappaa.

 


Perjantain ensi-illat, Nro 1

Fast X 

Tämä tuli jo keskiviikkona ensi-iltaan ja tulipa se myös silloin käytyä katsomassa koko MatoApina tiimin voimin. Oli ihan viihdyttävä vaikka sarjan heikoin.

Perjantain ensi-illat

Yksi elokuvista tulikin jo keskiviikkona ja tulipa se myös silloin käytyä katsomassa. Mikä - se selviää sitten esittelyissä. 

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä kolme näyttelijää. Twister elokuvasta tuttu Sean Whalen täyttää tänään 59-vuotta. Elokuvista A View to Kill Conan the Destroyer tuttu Grace Jones täyttää tänään  75-vuotta. Sitten vielä sarjasta Rome ja elokuvista The Patriot Games ja Clash of Titans tuttu Polly Walker täyttää tänään 57-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.