perjantai 19. toukokuuta 2023

Päivän jälkiruoka & TV-sarja

Ruoka oli hyvää, ja sitten oli jälkiruuan aika 😊😋 Tai pienen - tai aika ison, tauon pidin ennen sitä. Olin nimittäin aika ähky, vaikka... no leipää 'vaan' söin - mutta niitä kun on tommonen pino, niin khyllä siinä aika täyteen tulee... Jälkiruokana toimi vadelmahillomunkit, joita löyty kaksi (2) kappaletta 😇 Hyvin uppos, kolme (3) olisi ehkä ollut liikaa... Kyytipoikana - tai juomana, vai minä lienä 😋😁 - toimi kahvi!
Kerran laitoin 'TV-sarja' -labelin, niin kai tosta ohjelmasta voisi jotain mainita... Joo, eli ohjelmana toimi Family Guy (1999 - ) - ihan hupaisa sarja khyl 😍😂 Tai noh, kuten (lähes) kaikessa - taso on ajan mittaan laskenut kun lehmän häntä 😕😓 On se vaan valitettavaa! 😔 Vai onko aika vaan kullannut muistot, ja...

No, ei khyl... 😵 No kun noita vanhempia jaksoa katsoo, niin on ne paljon hauskempia - kun uudet! Eikä se johdu siitä, että aika olisi kullannut muistot - koska on semmoisia jaksojakin (itseasiassa, aika paljon) jota en ole nähnyt aikaisemmin.


No mutta, ei nämä (uudet jaksot) nyt ihan sysipaskoja ole - mutta... No ennen oli kaikki parem... ei kun, mistä mä puhun?! =X =/ itQ :'( joopS :P EHEHEHEHEEEeeeeee :D Mutta joo, ihan hupaisa sarja khyl :)

Ei kommentteja: