perjantai 27. syyskuuta 2013

Hyvänyön blogaus

Jap jap -sitä voisi sitten mennä nukkumaan. -Eipä kait muuta kuin -hyvää yötä ja MO!

2 Guns tuli sittenkin käytyä

Joo -tulipa sittenkin käytyä kattomassa jo tänään toi 2 Guns -vaikka esittelyissä sanoinkin meneväni vasta Hullujen Päivien aikaan. -Mutta kannattikin käydä sillä oli näet ihan mielettömän hyvä leffa. -Annoin Facebookissa leffalle peräti 4 tähteä -kuten kuvasta näkee..., mutta taidan nostaa sen ihan viiteen. -Sen verran hyvä kuitenkin.

Mud

Mud

Draamakokoelmiin sitten DVD:nä -ja silloinkin vasta tarjousleffana..., mutta en lähtis edes HP-sarjalipuilla tätä kattomaan. -Niin paljoa ei kuitenkaan kiinnosta.

Oppipoika

Oppipoika

Tekisi mieli käyttää niitä -"ei kiitos"-ja 100% -kuvia..., mutta on ne kyllä aika ruman näköisiä -joten pitää kait näihin jatkossa vaan sitten laittaa jonkun lyhkäsen tekstipätkän saattelemana se -"ei kiitos". -Joo -eli tälle leffalle vaan -"ei kiitos" -eipä oikein houkuttele.

2 Guns

2 Guns

No nyt päästiin siihen minkä TOD haluan nähdä. -Meniskö sitä peräti huomenna kattomaan (tänään ei pysty -vielä hieman flunssanen olo)...? -Tosin Hullut Päivät olis tässä lähestymässä -joten säästäiskö tän näkemistä siten että sais eka hankittua perinteiset HP-sarjaliput ja menis niistä sitten kattomaan. -Taidan sittenkin tehdä niin ja jättää leffalipun hinnalla menon välistä.

Selänne

Selänne

Kotimaiset dokumentit ovat aina olleet suuressa suosiossani -NOT...!! -Joo -eli -"ei kiitos" -vaan tälle filmille ja seuraavaa leffaa kehiin kiitos.

Lentsikat 3D

Lentsikat 3D

Varmaan kyllä ihan hauska jne.., mutta tää ei kuiteskaan ole se mikä kiinnosti TOD nähdä. -Tän vois jopa säästää ihan DVD:lle. -Niin paljoa kuitenkaan kiinnosta nähdä että lähtisin teattereihin asti kattomaan.

Perjantain ensi-illat

Mitäs ensi-iltoja tänään on luvassa...? -Näkyis olevan ainakin yksi joka TOD kiinnostaa nähdä. -Mikä -se selviää sitten esittelyissä. -Alla otsikot...
...
  • Lentsikat 3D
  • Selänne
  • 2 Guns
  • Oppipoika
  • Mud