maanantai 28. marraskuuta 2022

Sieltä se pamahti; 800.blogausta tänä vuonna

Enpä nyt tiedä mitä tähän sanoisi, paitsi sen perus; 'kohta ollaan tuhannesta blogauksessa, mahtaakohan onnistua?' 😇😊😎😋😁


No tällä vauhdilla ei pitäisi olla mitään ongelmaa =) Jouluna kun on kaikki kalenterit, yms shitit... =D Kaksi tuhatta (2000) nyt ainakin on ihan mahdottomuus, mutta... Ensi vuonna, sillon khyllä uskon, että 2 donaa menee rikki B)

BB; ja kuka meni voittamaan =)

Hulk sen meni blogaamaan - tai pohjusti vaan, voittajaa hän ei kertonut. Mutta tarvitseeko sitä edes kertoa, sehän oli päivänselvä, että...

No Reeohan sen tietenkin voitti 😊, OU FUCKING YEAH 😎, joopS 😋, EHEHHEHEEeeeeee 😁

Nautitaan vielä toinen kuva 😇 Kolkyt donaa rikkaampana siis lähti (tietenkin miinus verot, hyvä että edes puolia saa 😫, tsiiiiiiish... 😡)!

Joo, aika/ellen ihan alusta lähtien kannustin Reeoa, 3.lokakuuta blogasin jo hänestä 😊

Ihan kiva matka oli 😍 Nabazin olisin khyllä/ja edelleenkin halunnut voittavan, mutta hän päätti poistua omatoimisesti, harmi...

Ei kait sitten muuta...


Kohti BB 2023:a! =) Eiköhän se tule, miksei tulisi?! Onhan tää nyt suosittu formaatti :) Taso on khyllä laskenut kokoajan, mutta ihan kivaa viihdettä on ollut. Sitten oli vielä toi sinisellä ympyröity "800.blogausta", eiköhän mennä sitten siihen seuraavaksi :saint:

Päivän toinen "Next movie" leffa + extra jälkiruoka

Illan seuraava elokuva on Nicolas Cagen vuonna 2007 ilmestynyt tieteisleffa -Next -mitä en olekkaan nähnyt pitkään aikaan. Leffan aikana vetäisen huiviini sen toisen ostamani Polly pussin. Nyt muuten päästiin tällä blogauksella 798. blogaukseen joten jätän blogailut omalta osaltani nyt tähän ja Tontsa saa jatkaa tästä.

Unohtui täysin päivän ruoka blogauksesta

Tämä unohtui kokonaan laittaa päivän ruoka blogaukseen. Tulipa nimittäin syötyä kaupungilla tollanen R-kioskin hodari. Tainnut esitellä sen jo kerran päivän ruoka blogauksissa..., mutta nyt tässä on jotain erilaista. Nimittäin vain yksi makkara välissä.

Päivän jälkiruoka

Jälkiruokana tosiaan Polly suklaakarkkeja joista avasin ekana tuon Hopea Toffee pussin. Nää on kyllä yksiä lemppareitani - harmi kun Finnkinon leffateattereilla ei ole tätä makeisvalikoimissaan - voisin lisätä ne perus Suffeli Puffi ja Pätkis kombooni.

Päivän leffa

The Star Chamber - päiväsi ovat luetut

Pistänpä uusintakatseluun tämän Michael Douglasin kasarijännärin. Kerran vain nähty ja päässyt hieman jo unohtumaan. K-18 leffa..., mutta ei muistikuvaa että olisiko ollut järin väkivaltainen tai raaka. 

Päivän ruoka

Siinä paisti ja lohkoperunat valmiina menossa uuniin. Mutta mitäs toi niiden päällä oleva juttu on🤔...?
No sehän on tollasta lihan kanssa soveltuvaa Chimichurry kastiketta. Sain tämän äidiltä -en viime sunnuntaina -vaan sitä edellisenä. Tuli testattua sitä siihen herkkupatonkiin..., mutta unohtui silloin mainita kastikkeesta. 
Siinä vielä paisti ja lohkoperunat valmiina syötäväksi. Sitten ei muuta kuin leffaa pyörimään. Seuraavassa blogauksessa selviää sitten mikä. 

Ruoka ostosten esittely

Muistatte varmaan 21. marraskuuta ruoka ostosten esittelyissä rajauksen ulkopuolelle jääneen tuotteen? Ne oli pussillinen perunoita mistä oli tarkoitus tehdä lohkoperunoita. No tänään sitten tehdään.
Siinä vielä tämänpäiväiset ruoka ostokset. Lohkoperunoiden kanssa on tarjolla Snellman maatiaispossun kassler. Ruokajuomaksi on pari tölkkiä Crowmoor A Fine Bird Apple Wine Speirz juomaa. Ja jälkiruoaksi pari pussia limppari Pollyja - toinen on Hopea Toffee ja toinen on alkuperäinen. 

Ja Big Brother Suomi 2022 voittaja on...

No annetaan Tontsalle kunnia paljastaa tämä - hän kun on päivittänyt bb-kisaa ahkerasti tänne. Tällä blogauksella nyt lähinnä tarkoitus mennä askeleen lähemmäksi 800. blogausta jonka senkin voi Tontsa mun puolesta hoitaa. Multa tulee varmaan päivän ruoka/-juoma/-jälkiruoka/-leffa blogaukset joilla päästään vasta 796. blogaukseen tämän ollessa 792.

Melkein 800.blogausta?! :x B)

No jopas tein kuvan! 😁 Lähinnä viittasin tohon monicaan (niin että mitä tein)?! 😳 No ilman sitä kuva olisi ollut aika tylsä 😖 Ympyröitynä vaan "790 blogausta" 😨😓😋😂 En nyt kaivamalla kaivanut tota, niin siis typyä - se vaan sattu tulemaan mukaan kun skrollasin blogiarkistoon...


Selityksiä, selityksiä... =X :P :D Kuitenkin varta vasten ton takia tein kuvan =O :ashamed: :'( :P :D No mutta, siis... kohta ollaan kasisadassa - sen blogauksenhan mä vähän varasin :saint: Mutta jos Hulkilta on tulossa monta blogausta, niin antaa palaa se "800.blogausta" sinne väliin, mun takia ei tarvi säästellä... :)

Päivän aam... ruoka?

No ruuaksi tämä saa mennä, jos vielä illemmalla syön - niin ja blogaan siitä, niin se saa olla "extra ruoka" 😖 Jos Hulkkikin blogaa ruuan, niin... "extra extra" 😁 Joo tulipa herättyä ennen herätyskelloa, eikä väsyttänyt - niin päätin aamupuuron tehdä 😊 Siitä onkin aikaa kun viimeksi tein, uni nimittäin maittaa paljon enemmän...


...kun joku puuron teko?! :x Snooze saa aika kovaa kyytiä multa, sitten vielä manuaalisesti minuuttipeliä. En mä tajua, miten 2min lisää nukkumisaikaa on luxusta, 10min on jo lottovoitto! B) :P :D On ne aamut niin hankalia aina, paitsi... Paitsi nyt oli helppo! :) Saa vaan nähdä miten jaksaa työpäivän, ehkä tästä puurosta on jotain apua...

Happy Birthday following actors and one director also one R.I.P.

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Tuttuun tapaan taas ylävasemmalta aloitetaan onnittelut elikkä siellä meillä on The Breakfast Club elokuvasta tuttu Judd Nelson joka täyttää tänään 63-vuotta. Sitten on Gremlins ja Small Soldiers ohjaaja Joe Dante joka täyttää tänään 76-vuotta. Seuraavaksi on Abraham Lincoln: Vampire Hunter ja kahdesta viimeisimmistä Die Hard elokuvista tuttu Mary Elizabeth Winstead joka täyttää tänään 38-vuotta. Sitten on Naked Gun 3 elokuvasta tuttu Anna Nicole Smith joka täyttäisi tänään 55-vuotta. Valitettavasti menetimme hänet vuonna 2007 vain 39-vuotiaana. Sitten on Guardian Guardians of the Galaxy ja Jumanji: Welcome to the Jungle ja Next Level elokuvista tuttu Karen Gillan joka täyttää tänään 35-vuotta. Ja viimeisenä vielä monissa Jerry Bruckheimerin tuotannoissa kuten The Rock - paluu helvettiin..., National Treasure 2 ja viimeksi Top Gun: Maverick nähty Ed Harris täyttää tänään 72-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille ja sitten vielä kepeät mullat ja lepää rauhassa 🌺 Anna Nicole Smith. 

Joulukalenteri luukku 28.11

Sielu on se
kohta,
missä taivas
puhuu
ihmisessä.