keskiviikko 19. elokuuta 2009

Hyvänyön blogaus

Pitkästä aikaan hyvänyön blogaus sekä pitkästä aikaan käytössä tyynyllä koisiva Karvinen -kuva. -Kyseistä kuvaa on käytetty useasti MatoApinan vanhassa -Tiltin blogissa, joka nyt on enää muisto vain. Ja vanhan blogin muistoa kunnioittaen poimin kuvan vanhasta blogista jonne onneksi vielä pääsee linkkien kautta esim. omasta Hulkin blogistani. -Tosin Internet Explorerin kautta -minullahan oli se joku kusahdus Firefoxissa, että Tilt, niin vanha kuin uusi versio kusee siten, että kaikki kuvat ovat kadonneet -samoin hymiöt, joita ainakin Tontsan osalta tuli raiskattua jok'ikisessä blogauksessa. -It's all gonne. -Joops, mutta nyt tuli liikaa tekstiä -ja tämähän on vain hyvänyön blogaus missä ei edes kuuluisi höpistä paljoa -jotenka ei muuta kuin, hyvää yötä ja MO!

Päivän video, makee(t) kuva(t) ja leffaehdotus



Tuli tossa eilen nähtyä yhen täysin puun takaa tulleen leffan traileri (yllä), joka sai vakuuttumaan että kyseinen leffa pitää nähdä mahdollisimman pian. Kiinnostusta eivät herättäneet esim. tunnetut näyttelijät tai ohjaaja, tai se että leffa olisi jonkun hyvän leffan jatko-osa, vaan erilaisen kiinnostava tarina, tuottajan pallilla häärivä Peter "Lord of the Rings" Jackson, sekä ei-Hollywood tuotannoksi harvinaisen upean näköinen toiminta sekä tehosteet alla olevan trailerin jälkimmäisellä puoliskolla. Kyseessähän on sci-fitoimintadraamatrilleri (:p) District 9, joka kertoo Apartheidmaisesta tilanteesta, jossa ihmisten sijaan sorron kohteena ovatkin avaruusoliot :o! Vaikka tailerin myötä kiinnostus nousikin täydestä tietämättömyydestä TOD korkealle selvästi esim. Public Enemiesin ohi, en viitsisi maksaa leffan näkemisestä n. 7 euroa enempää. Onneksi hätiin saapui kuin kohtalon iskusta seuraava Finnkinon Superpäivä ens viikon torstaina =)! Eli kysymys kuuluu lähteekö Hulk 27. päivä meitsin mukaan kattomaan tota Tennariin hintaan 5,50€? Tontsalta en viitsi edes kysyä :/, mutta varasin kuintenkin varmuuden vuoks sulle oman paikan meidän vierestä erillisellä varauksella :saint:... :P.
P.S. Tommonen juliste olis muuten kätevä asunnon sisäoveen, ihan siltä varalta jos avaruusoliot päättää tulla maahan :D!

Keskiviikon typy <3!


Joo eiköhän ole aika saada edellisen blogauksen karsetus pois mielestä :| (joka nyt khyllä tuli takas mieleen :'(... :p... :D), milläs se paremmin onnistuu kun hotilla typyllä mikä pistää unohtamaan kaiken *SYDÄN*, juomisesta ja syömisestä siihen nukkumiseen :saint:... :'(, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEeeeee :D! Joo eipä haittais enään yhtään hammaskivut ja seula vuodot jos toi pamahtais tänne paikalle =), kuhan, no eiköhän se kaikilla tullut mieleen mutta sanotaan se nyt ääneenkin :p, niin kuhan toi ei myös(kin :D) vuotais kun seula u know where ;)... :'(... :p... :D, ja en tarkoita sitä "parempaa" vuotamista :p...


...mutta eiköhän nyt ala jo mennä vähän yli kuukautisvuotoineen (there, I said it :D) :|... :/... :'(, typy tänne mars MARS nuolemaan mun suu vuodot =), kuten eräät muutkin vuodot jotka typy aiheuttaa hottiudellaan :saint:... *SYDÄN*, joopS :p, EHEHEHEEEeeeee :D!

Päivän ällöttävä(t) kuva(t) :|... :)... :x... :p... :D!


Kuten Jack Shirazissa tuli blogaistua :saint:, niin, noh...


...kuvat puhuvat...


...omasta puolestaan :saint:... :/... :'(, FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D!


Ja FUCKING seula senkun jatkaa vittumaista vuotoaan :|... :/... :'(... |O... :)... :x, no paranemisen (khyllä oli vitun vaikea sana :|... :/... :'(... |O, Googleen piti turvautua :ashamed:... :'(, joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D) merkkihän se on =), OU YEAH/noH :x, no tarviiko vuotaa noin -PIIP- paljon :| :| :|, ku veri orgiat ois suussa |O |O |O?!?!?