perjantai 2. toukokuuta 2008

Lätkän MM-kisat

Eikös nyt ole meneillään taas lätkän MM-kisat? Mitenkäs taas nää MM-lätkän reaaliaikaiset seurannat -tietysti Suomi matseista. Ne kun oli niin hauskoja, varsinkin kuvat niihin.

Perjantain typy!


Jahas :p, mitäs typy kattelee alaspäin :saint:, ei kai siellä vaan ole...


...no onhan siellä =)... :x, nimittäin HOTTI ASSI *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p.... :D! Joo ei voi kun suu auki ihmetellä mitein kukaan ei ole ton kimpussa :o, mutta..., no kai kaikki on sen kimpussa jo pari kertaa ollut ennen kuvan ottoa :saint:, ainakin ois paree olla :|... :'(, joopS :p, EHEHHEEEEEEeeeee :D!


Mulla alkaa jo kahdeksas kerta ton kimpussa kerta *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEEEeeeeee :D!

Päivän kuva!

Siinäpä Hulkki hauska vappunaamari päällään ja Tontsa piiloutuneena lehmätuopin taakse :P.

Siinäkö seuraavan Disney leffan tähdet B)... :D?!

Leslie Nielsen puntaroi

Leslie Nielsen selvästikkin puntaroi, kumman leffan kannattaisi katsoa hänen klo 21:00 alkavan...
...

...(Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear)

Mies ja alaston ase -sarjan hillittömässä toisessa osassa ovat mukana kaikki ensimmäisen elokuvan keskeiset tähdet. Nyt Frank Drebiniä (Leslie Nielsen) työllistävät suuret energiapäätökset. Elokuvasarjan viimeinen osa esitetään perjantaina 9.5. Pääosissa: Leslie Nielsen, Priscilla Presley, George Kennedy, O.J. Simpson, Robert Goulet. Ohjaaja: David Zucker. (81') Uusinta.
...
...lisäksi. -John Woon ohjaama ja Nicolas Cagen tähdittämä sotaleffa...
...

...(Windtalkers)

Taistellessaan japanilaisia vastaan Tyynellämerellä Yhdysvaltain armeija käytti salaviestien lähettämiseen navajointiaaneja, joiden kieli oli vihollispuolelle avaamaton. Amerikkalainen sotaelokuva kertoo heistä ja heitä johtavista upseereista, joiden tehtävänä oli surmata heidät, jos oli pelättävissä, että he joutuvat vangeiksi. Ohjaaja: John Woo, USA, 2002. (129'). Pääosissa: Nicolas Cage, Adam Beach, Peter Stormare, Noah Emmerich, Mark Ruffalo, Brian Van Holt, Martin Henderson, Roger Willie, Frances O'Connor, Christian Slater. - Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...
...vai Daryl Hannahin tähdittämän trillerin...
...

...Cord -Köysi kiristyy

Daryl Hannah esittää trillerin pääosassa lapsen saamisesta haaveilevaa Annea, joka päätyy kylmäverisen lääkärin (Vincent Gallo) ja tämän vaimon (Jennifer Tilly) vangiksi. Lapsettomuudesta kärsivä pariskunta on päättänyt, että Anne on sopiva synnyttäjä heidän jälkikasvulleen. Pääosissa: Daryl Hannah, Jennifer Tilly, Vincent Gallo, Bruce Greenwood, Johanna Black. Ohjaaja: Sidney J. Furie. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (95')

Päivän makee kuva!

Joo ja kuten Hulkki veikkasi, niin GTA IV:tä on tullut pelailtua hullun lailla =)... :P. Vertailun vuoksi laitoimme "ikivanhan" GTA: Vice Cityn telkkariin nelosen rinnalle ja päivän makea kuva on sen tulos B)... :P

Mässykuva!

Siinäpä Hulkkimme hautautuu mässyjen alle :P. Tosin tosta puuttuvat vielä pitsa-ainekset ja mäkistä ostetut hamppariateriat. Niitä ja noita vedellessä katottiin keskiviikkona LOiSTavaksi komediaksi osoittautunut Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda, Lostin uusin jakso ja eilen ihan hieno Rogue Assasin =)!