maanantai 17. toukokuuta 2010

Suomi-Slovakia 5-2 --VOITTO

Eiköhän kuva kerro taas enemmän kuin tuhat sanaa -varsinkin kun kuvassa on jälleen tekstiä mukana joka selostaa tilanteen aika selvästi. -Aivan hemmetin TOD LOiSTava suoritus Suomelta -ei voi muuta sanoa.

Suomi-Slovakia 5-2

Suomi pamauttaa maalin pelin ollen 5-2. --Kerrassaan aivan H3LVETIN UPEAA --F*CK YEAH...!!!!!!!11111111111 -Ja nyt on muuten sellainen tilanne että --no...., kerrotaan tämä ilouutinen erillisessä blogauksessa.

Suomi-Slovakia 4-2


No v|ttu -Slovakia pamauttaa toisen maalinsa..., MUTTA... -Ja kiva kun pysyy perässä taas. -Eli uutta blogausta luvassa heti perään. -Damn..., I'm slow :ashamed:...:/...:x...

Suomi-Slovakia 4-1


HYVÄ SUOMIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...!!!!!!!!!11111111111111 -Mutta se siitä ilontunteesta :((.. -Erillinen blogaus.

Suomi-Slovakia 3-1

VIIIIIIIIITTUUUUUUUUUUUU -Slovakia pamauttaa ekan maalinsa -NOoOoOoOoOoOoOoUuUuU...!!!!!!!!!11111111111 -Mutta vasta 3-1..., eli ei vielä mitään hätää. -Tosiaan -vielä!

Suomi-Slovakia 3-0

Herran isä -eihän tässä pysy blogauksissa perässä kun Suomi laukoo niitä maaleja niin tiheään. -Mutta sehän on vain kerrassaan aivan v|tun TOD LOiSTavaa Suomelta. -Hyvä Suomiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...!!!!!!!!11111111111

Suomi-Slovakia 2-0

SUOMI PAMAUTTAA TOISEN MAALIN -ihan VITUN UPEEEEEEETAAAAAAAAAAA...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111 -Seurantani on hidasta sillä taas... no -erillinen blogaus.

Suomi-Slovakia 1-0

SUOMI POJAT PAMAUTTAA AVAUSMAALIN...!!!!!!!!111111111111111 -Ja ennen kuin sain edes aloitettua muokkaamaan tämän blogauksen kuvaa niin... -No eiköhän kerrota se omassa blogauksessaan...?

Takaisin pelin pariin

Noniin -nyt on TV-ohjelmat blogattu. -Aika taas palata meneillä olevan Suomi-Slovakia pelin pariin. -Tilanne on yhä 0-0..., mutta eiköhän niitä maaleja ala pian tulemaan...?

Kovan onnen kundi / The Simpsons

Mitäs tämän iltaisessa Kovan onnen kundissa olisi tänään luvassa...?
...
Mysteerinen naapuri. Earlin listan kärkeen pomppaa elämää suurempi asia, kun hän saa uudeksi naapurikseen mysteerisen henkilön. Jaksossa vierailee näyttelijä Courtney Gains, joka tunnetaan lukuisista sivurooleistaan amerikkalaisissa televisiosarjoissa. Amerikkalainen komediasarja kovaonnisesta Earlista, joka yrittää hyvittää menneisyyden pahat tekonsa paremman karman toivossa.
...
Kivalta kuulostaapi. -Entäpä sitten illan Simpsoneissa..., mitäs niissä tänään olisi luvassa...?
...
Kauhukakaran kaksoisolento. Bart tunnetaan ylivilkkaana kiusantekijänä. Kauhukakara aiheuttaa harmaita hiuksia minne tahansa meneekin. Kun Bart tapaa kaksoisolentonsa, päättää hän vaihtaa paikkoja tämän kanssa. Pian Bart saa kuitenkin huomata, ettei rikkaan elämä ole ruusuilla tanssimista. Hiihtoloma Aspenissa on koitua rasavillin rääväsuun kohtaloksi. Amerikkalainen piirrossarja.
...
Kivalta kuulostaa Simpsonitkin. Molempien näkemistä odotan innolla. -Mutta sitä ennen on jännitettävä parhaillaan meneillään olevaa Suomi-Slovakia matsia.

MM-2010, Suomi vs. Slovakia


Otsikko ja kuva kaiken jo kertookin :), Slovakiaa lähdettäisiin tänään pieksemään lätkässä B)! Eiköhän aika helposti homma hoitune Suomipojilta kotiin...

...eiköhän :)... :x?!? No ei muuta kun jännäämään =)...