keskiviikko 21. helmikuuta 2007

Eilinen chat/ihmettely jatkukoot, edelleen...


No khyllä mä nyt kasin (ja varsinkin yli...) pyöristäisin 4:seen, mutta 7.3 menee mun mielestä vielä 3:seen... Pitääpi kai sitten tehä joku kaavikko tähän:

1 tähteä: 1-4
2 tähteä: 4-6
3 tähteä: 6-8 (tai ainakin 7.5 vielä...)
4 tähteä: 8-9
5 tähteä: 10

Eli khyllä aika selvästi 7.3 kuuluu 3 tähteen (vaikka pyöristys mitä sanoisi), 4 tähteä ansaitsee vain 8 ja yli, tai ehkä 7.9 (ja ehkä 7.8 vielä), mutta 7.3 ei... Eli ei tässä ole mitään harhaanjohtajaa, surkea vaan toi 5 asteikko...


Kattoo ens kerralla, KATTOO ENS KERRALLA :p... :D!

2 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

1 tähti on 1-4 :o? YKSI VIIVA NELJÄ :o :o?? U GOTTA BE SHITTING?!? No et ilmesesti pilaile, joten salli nauraa räkättää... MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA :D :D! Ei vittu ku repesin :D :D! Eihän tommosessa pilipaliasteikossa ole järjen hiventäkään |O, mutta kiitti päivän nauruista =)! Ei tota pysty edes millään kaavalla selittämään, kuten esim. kohtuullisen monimuitkainen Celcius-Farenheit -muunnos tai vielä yksinkertaisempi Celcius-Kelvin -muunnos :x! No mun puolesta voidaan lopettaa tää touhu tähän, koska mä en mitenkään pysty ottamaan semmosen tyypin arvosanoja vakavasti, joka käyttää noin naurettavaa pilipaliasteikkoa. Tästä lähtien kyllä sun kaikki tolla asteikolla olevat arvosanat on pelkkiä vitsejä :D! Menetit kyllä tolla tempulla muutenkin ison osan uskottavuudestas ;)... 1-4... ei vittuh :D :D!

sh1raz kirjoitti...

Glad that somebody is having fun :)... :D, joopS!