lauantai 14. tammikuuta 2023

Ruoka ostosten esittely

Eilen joo vähän uhittelin (😁) että tänään olisi herkkua luvassa, ja... Noh, sitähän tässä onkin - Karjalanpaisti! 😍😎 Yksi parhaista ruuista khyllä, ja sen näkee vaivassa; uunissa pitää olla melkein 3 tuntia 😫 No se ei nyt ole mikään vaiva, mutta... 😂 No on se sillä tavalla vaiva, että sitä pitää vahtia ja lisätä nesteitä. Jos ottaa esim. päiväunet, niin voi lihat 'palaa' (lähinnä kuivua) uunissa 😖😕 Ja ne pitää ruskistaa ennenkun laittaa uuniin, ja... No ei hirveä vaiva ole - paitsi lisuke vielä; perunamuussi pitää tehdä. Ja pilkkoa kasvikset. Mutta, sen verran hyvää ruokaa toi khyllä on, että TOD on vaivansa arvoinen.

Mennään vielä erikseen noihin aineksiin, meinas kokonaan unohtua 😓😋😆 Juomana toimii Hartwall Limonadi Omena, ruokana taas; Atria Perinteinen Karjalanpaisti johon laitoin sekaan Kotimaista Uunijuurekset ja lisukkeena perunoista tehtävä perunamuussi.

Edit. Sainpa ostokset tehtyä (sinne toiseen blogiin...)! 😇😋😁


Khyllä tässä 'vesi herahtaa kielelle', tjs shitti sanonta... =$ :P :D En edes tiedä, menikö toi oikein - enkä jaksa googlettaa =/ :'( :P :D Pääasia, että se ymmärretään - eli innolla odotan ruokaa =) Tuolla se on uunissa ollut joku n. puoltoista tuntia, vielä toiset mokomat - niin sitten on herkullista ruokaa luvassa *SYDÄN* B)

Ei kommentteja: