maanantai 23. heinäkuuta 2007

Selitys, miksi tarjottiin 15 kamelia...


Niin. Kerroinkin jo uniikki foorumipelissä tän, mutta kerrotaanpa nyt uudestaan -niin hauska juttu :D. Paitsi Tontsa ja Matsku ovatkin jo kyllä tainneet kuulla(k)kin tämän. -No kerrotaan anyways. -Tai siteerataan topicin postausta...
...
Pistän paremmaksi. Minulla on kyllä sisko, mutta siitä ei suinkaan meinattu tarjota 15 kamelia ollessamme Tunisiassa, vaan minusta :o...:x...:D. Luulenpa siis olevani ainoa Tilttiläinen, josta on tarjottu 15 kamelia -tosin vitsillä sit lopulta, mutta niin yks ählämi (anteeksi rasistinen nimitykseni) meni äidilleni sanomaan.
...
Jaa, miksi meni tarjoamaan juuri minusta 15 kamelia? No minulla sattui olemaan tuolloin vielä pitkä takatukka ja missään ählämimaassa (sori taas) ei miehillä ole pitkää tukkaa -saati takatukkaa :ashamed:...:D, ja sekös huvitti Allahin kumartajia (sori, sori) kun minulla oli sellaset. -Missä vaan kävelin, kääntyivät ihmiset -lähinnä miehet :x -katsomaan ja nauramaan :ashamed:. -Sen reissun jälkeen sai takatukka lähteä. -Mietin miltäköhän näyttäisin nykyään, jos en olisi koskaan leikkauttanut niitä pois.

Ei kommentteja: