keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Miehen puolikkaat / The Simpsons / C.S.I.

Mitäs illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa...?
...
Mainoslaulujen gaalailta. Mainoslauluillakin on oma palkintogaalansa, ja Charlie on ehdolla palkinnon saajaksi. Niinpä Alanin ja kumppaneiden mielestä on todella omituista, ettei Charlie halua näyttäytyä kyseisessä gaalassa lainkaan. Liittyisiköhän asia jotenkin siihen, ettei Charlie useista ehdokkuuksista huolimatta ole ikinä voittanut mitään? Amerikkalainen komediasarja.
...
Hauskalta kuulostaapi, -Entäpä sitten illan Simpsonit -mitäs niissä tänään...?

 Rannikkonostalgiaa. Simpsonit lähtevät lomamatkalle rannikolle pieneen kalastajakylään, jonka Marge muistaa lapsuudestaan. Törttöiltyään ilotulitteiden kanssa Homer joutuu pakkotyöhön kalastusalukselle juuri kun ankara myrsky lähestyy aluetta. Amerikkalainen animaatiosarja.
...
Hauskalta kuulostaapi. -Ja entäpä sitten illan CSI -mitäs siinä sitten olisi tänään luvassa...?

Kyttäyskeikka. Catherine ja Vartann varjostavat ekstaasikauppiaita luksushotellissa. Hotellissa järjestetään samaan aikaan näytös alushousufetisisteille. Näytöksen järjestelyissä avustanut nainen murhataan ja poliisin täytyy yrittää tutkia tapausta ilman, että huumekauppiaat pelästyvät. Amerikkalainen rikosdraama, jossa seurataan rikospaikkatutkijoiden työtä Las Vegasissa. Kymmenes tuotantokausi.
...
Jännältä kuulostaapi -boksia innolla odotellen. -Illan muita ohjelmia odotan taasen suurella innolla.

Ei kommentteja: