torstai 3. joulukuuta 2009

Päivän video(t) =)!


Jooh... eipä tässä kait nyt mitään sen kummempaa sanottavaa tosta ole :/, paitsi että ihan v*tun hyvin noi on khyllä tehty =), omat (jos koskaan nyt niitten tekoa jaksan alottaakkaan :'(... :p... :D) jää khyllä kauas taakse :(, yhyyyyy :'(, joopS :p, EHEHEHEeeeeeee :D! No mutta :p, itse videoihin =), joiden alle voisi laittaa mun "arvostelut" niistä :saint:...



Ensinnäkin, aivan hemmetin upean hyvin editoitu, ISOT propsit siitä =)! Sitten voisi ranskalaisilla viivoilla osoittaa muutamia hyviä juttuja;
- Hyvä(t) musa(t)
- "Maapallo minne seuraavaksi" oli selvä ja "kiva"
- Upeita kuvia (ja hienoa "zoomia" niihin)
- Valoshow oli hemmetin hieno
- Ratikka (vai mikä lie raiteilla :p) ajelu oli "kiva"
10 minuuttia laatuaikaa, en kadu yhtään menetettyä aikaa =)!
Nyt ei muuta kun suunnaksi kohti kakkos osa :)...



Sama hemmetin hyvä laatu jatkuu, me likes a lot =)! Hieno vesiputous hommeli :p... Ainoa mikä jäi harmittamaan oli tän pituus :/, tai siis lyhyys :p, ois tämäkin nyt myös ollut 10 minuuttinen rypäys =)! Mutta, no kaikkea ei voi elämässä saada :D!
5 minuttia laatuaikaa, eli yhteensä 15min (ekan kun laskee laskuihin mukaan :p), sen voisi huonomminkin tuhlata :p! Innolla odotan seuraavaa "kollaasia" :)!
Keep up the F*CKING (:D) good work!! =)

--------------------

Jooh, että sellaista :p...


...eipä tässä kait sitten muuta :), kohti seuraavaa blogausta =), kuhan saa kerättyä tarpeeksi energiaa siihen :/, yhyyyyy :'(, joopS :p, EHEHHEEeeeeeee :D!

Ei kommentteja: