maanantai 16. marraskuuta 2009

Big time Big Brother

Vai että joukkohäätöäänestykset tällä viikolla -kaikki asukkaat penkillä taistelemassa kuka lähtee -ja kuka jää finaaliin. -Tai pikemminkin ketkä lähtee -ja ketkä jää jatkoon. -Kuulemani mukaan neljä olisi lähdössä talosta -ja kun asukkaita on talossa enää kahdeksan yhteensä..., niin vastaavasti sitten neljä jää kamppailemaan finaaliin. -Voisinkin tähän alas listata omat suosikkini finaaliin -ja omat "inhokkini" pois talosta. -Inhokkini sitaateissa siksi koska ei nyt silleen inhokki että dissaisin henkilöä..., mutta haluun vaan nyt eniten pois talosta. -Merkkaan plussan (+) sen nimen perään jonka haluan finaaliin -ja miinuksen (-).., jonka haluan pois. -Sitten aloittakaamme.
...

Kätlin +
Käpä nyt vaan on uskottavin finaaliin menijä BB-talon naisista. -Vähiten saanut vihakommentteja BB:n kotisivuilla chatissa -toisin kuin muut talon naiset..., kuten esim. seuraavaksi esiteltävä...
...



Dana -

Omasta mielestäni ihan nätti..., mutta ei kuitenkaan uskottava finaaliin -ja kommenteistakin -mitä nainen on BB kotisivuilla saanut..., niin ulos on kaivattu ja kipeästi.


Aso +

Omastakin mielestä hyvin hauska tapaus -ja on miehellä fanittajia yllin kyllin muuallakin -mitä sielä chatissä on kommenttejä lukenut..., niin ihan mukavasti poisitiivista sanottavaa on sielä miehestä ollut.


Sampo +

Tälle on turha antaa omasta mielestä miinusta sillä mies on niin varma finalisti..., että saman tien sitten plussaa vaan miehelle -vaikka nyt kuulukkaan suosikkeihini.


Esa A. +

Ehdoton ykkössuosikkini alusta asti ja TOD yksi finalisteista -ei pienintäkään epäilystä. -Siis jos Esa mennään tiputtamaan..., niin sitten sellaset raivarit päälle että ei ole aikaisemmin niin pahasti raivottu.


Toni -

Kaikkien pois haluama pieruhuumoria viljelevä naistenkaataja..., josta en kyllä ymmärrä miten ne kaksi sanaa voi sopia yhteen -ellei sitten kaatele niitä naisia suolikaasuillaan..., niin sitten. -Niin selvästi ulkona -TOD...!!!


Antti -

Aika outo tapaus -ja vähän turhahkokin. -Älykkö kuten Esa A..., mutta kaukana kuitenkin Esan LOiSTavuudesta. -Ehkä muutaman hauskan läpän heittänyt..., mutta ei riitä minulle. -Ja tuskin monelle muulekkaan. -Eli ulos vaan.



Stephania -

Danan tavoin -nätti tapaus..., mutta ei uskottava finalisti. -Liikaa saanut hänkin vihakommentteja BB chatissa/-sä -ja aika silleen tylsä asukas -ei mitään kauheen erikoista saanut aikaseksi talossa.
--Kappas..., siinä ne nyt sitten olikin kaikki -MatoApinan Hulk kiittää ajastanne. -Kiitos..!!

Ei kommentteja: