keskiviikko 11. tammikuuta 2023

Päivän leffa + poster + trailer

Taas viedään sikaa säkissä... 😇😋😁 Ihan hyvä kotimainen leffa tällä kertaa kyseessä, MatoApinan kanssahan me tämä mentiin katsomaan 😊 Olihan tämä nyt khyllä pienoinen pettymys, mutta ihan hiAnoja kohtia riitti. Tai ehkä vaan hiAno; autotakaa-ajo kohtaus nimittäin 😍 HiAnosti Helsingin keskustssa kaahattiin 😎 Tai aika perus kaahausta, mutta sijainti oli se ykkönen - oli khyl upeeta katottavaa 😊 Harmi vaan ettei ollut muuta liikennettä, mutta ihan ymmärrettävää... Mitenköhän ne teki ton? Kai ne vaan ilmoitti ajan, kun tuolla ei saa ajaa... Tietokoneella tota ei nyt varmaan tehty, tai sitten tehtiin aika hyvin. Mitä en usko, tämän leffan budjetti tuskin kun oli mitään silmiä hivelemänä.

Omerta 6/12 (2021) [mun arvostelu]

No ratkasin ton nyt tollein, eli linkitän 'mun arvostelun' tollein erikseen. Khyllähän nyt 'päälinkin' pitää johtaa IMDb:seen, vaikka... No onhan munkin blogi aika hiAno, ja sieltä pääsisi sinne (IMDb) - mutta tehdään nyt/ja jatkossa tällein...

Ihan näyttävää toimintaa khyl... =) Eihän toi nyt Hollywoodille pärjää - paitsi maisemissa (kun ollaan Suomessa, tutussa paikassa), mutta ihan kelpo leffa khyl :)

Ei kommentteja: