perjantai 24. elokuuta 2007

Cracked The Da Tontsa Code


Eipä sitten tullut yhtään vatsausta tai edes veikkausta :/, paitsi Tontsan vastaus Tontsa :$, jos sitä nyt edes veikkaukseksi voi laskea :x... :D! En kyllä yhtään veikkausta odottanutkaan, sen verran läpällä ja kryptisesti tuon blogauksen tein :D!

No mutta nyt siis siihen ratkaisuun, siihen mitä piilee mystisen koodin takana. No tietysti kaikki Tontsan sinä päivänä (ennen tota blogausta) MatoApinalla tekemät blogaukset ilman tekstejä ja kuvia B)! Eli siis pelkät hymiöt :o! EHEHEHEHEHEHEEE :D! Jokainen rivi "koodista" on yhden blogauksen hymiöt yhdessä putkessa ;).

Ja kun puhuin toistuvista kaavoista, niin niitähän tosta löytyy esim "B):P:D", joka tekstin kera on yleensä "FUCK YEAH B), joopS :P, EHEHEHHEeeeeeee :D!". Että sellasta... kuhan pälkähti vaan päähän testata miltä Tontsan suoltamat blogaukset näyttäis pelkiksi hymiöiksi muutettuna :D! Aikamoista tunnetilojen vaihtelua tosiaan ja monta kertaa jopa samassa blogauksessa toistuvia sarjoja :x, TSII-SUS :|, joopS :P, EHEHEHEHEeeeeee :D! (<--tossa yksi :D)

Cracking the Da Tontsa Code cracks me up :D! <--All pun intended :D

Ei kommentteja: