perjantai 10. elokuuta 2007

Kauhukeittiössä tänään :), TAAS mun blogaamana :|?!?!?


Joo hyvä on Hulkin siellä valittaa että me ei blogattu eilen muistutuksia kun ite ei ole tätä Hell's Kitcheniä muistanut lähes, siis KOSKAAN :|?!?!? No mutta, tässä on seloste :), taas mun hoitamana :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D!

Gordon "crazy" Ramsey -kuva!

Chef Ramsay - kasvattaja vai tyranni?. Kilpailijat joutuvat valmistamaan lounaan, jonka on tarkoitus saada salillinen villejä lapsia tyytyväiseksi. Voittajajoukkue pääsee huvipuistoon, häviäjät jäävät siivoamaan pikku ahmattien jälkiä. Illemmalla molemmat joukkueet valmistavat päivällisruokaa aikuisille asiakkaille. Kenen kokinhousut valuvat niin että takavako näkyy? Kuka juoksee ostamaan jääpaloja ja unohtaa maksuvälineen? Kuka on hosuessaan vähällä polttaa koko opetuskeittiön? Gordonista paljastuu piirteitä, jotka panevat miettimään, onko hän tyranni vai sittenkin loistava pedagogi.


Hemmetin hyvältä kuulostaa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Ens kerralla khyllä jää khyllä Ramseyt pois jos mun pitää taas blogata :|... :ashamed:.... :'(, perjantait kun on vähän kiireisiä kun ostoksilla käy ja leffaa "pitäis" alkaa kattoo ajoissa =), joopS :p... :D!

Ei kommentteja: