lauantai 5. toukokuuta 2012

Ankan koipipala-ateria

 Jepulis jei. -Tuossa ennen vappua tuli vetäistyä helttaan Hulluilta Päiviltä ostamani ankan koipipalat. -Purkin sisältö näyttää tolta. -Koivet haudattuna voimaisen kiinteään ankan paistinrasvaan mistä ne piti onkia esiin. -Lopun rasvan otin talteen säilömällä sen vanhaan majoneesipurkkiin -missä se kyllä epäilyttävästi näyttää majoneesilta. -Sitten vain rasvaa pannuun ja paistoon -ja lopputulos näyttää...
...-tältä. -Oli kyllä aivan mielettömän herkullinen ateria. -Mutta myös aivan mielettömän kallis -jotain yli 20 euroa -joten mikskään vakioruoaksi en ole tuota ottamassa. -Mutta suosittelen kerran elämässä kokeiltavaksi -ehdottomasti.

Ei kommentteja: