keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Parhaat naissivuosaehdokkaat 2017

 Ekana esittelyssä parhaista naissivuosaehdokkaista on näyttelijätär Viola Davis joka on ehdolla elokuvasta Fences. -Tämä on hänen kolmas ehdokkuutensa -ensimmäistä kertaa hän oli ehdolla vuonna 2009 elokuvasta Doubt -josta ei voittoa -ja toisen kerran vuonna 2012 elokuvasta The Help -josta ei myöskään voittoa. -Onnea siis tälle vuodelle.
 Toisena esittelyssä on näyttelijätär Naomie Harris joka on ehdolla elokuvasta Moonlight. -Tämä on hänen eka ehdokkuutensa joten onnea Oscarjahtiin.
 Kolmantena esittelyssä on näyttelijätär Nicole Kidman joka on ehdolla elokuvasta Lion. -Hän voitti ekan Oscarinsa vuonna 2003 elokuvasta The Hours. -Tämä tekisi hänestä kaksinkertaisen Oscarvoittajan joten onnea Oscarjahtiin
 Neljäntenä esittelyssä on näyttelijätär Octavia Spencer joka on ehdolla elokuvasta Hidden Figures. -Hän voitti Oscarin edellisellä kerralla ollessaan ehdolla vuonna 2012 elokuvasta The Help ja tämä toisi hänelle hänen toisen pystinsä. -Onnea siis Oscarjahtiin.
Viimeisenä esittelyssä on näyttelijätär Michelle Williams joka on ehdolla elokuvasta Manchester by the Sea. -Tämä on hänen neljäs ehdokuutensa -ensimmäistä kertaa hän oli ehdolla vuonna 2006 elokuvasta Brokeback Mountain josta ei voittoa -toisen kerran vuonna 2011 elokuvasta Blue Valentine josta myöskään ei voittoa -ja kolmannen kerran vuonna 2012 My Week with Marilyn elokuvasta mistä ei myöskään voittoa. -Onnea siis tälle vuodelle.

Ei kommentteja: