keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Parhaat miessivuosaehdokkaat 2017

 Ekana esittelyssä parhaista miessivuosaehdokkaista on näyttelijä Mahershala Ali joka on ehdolla elokuvasta Moonlight. -Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa joten onnea Oscarjahtiin.
 Toisena esittelyssä on näyttelijä Jeff Bridges joka on ehdolla elokuvasta Hell or High Water. -Bridges voitti ensimmäisen Oscarinsa vuonna 2010 elokuvasta Crazy Heart. -Tämä voitto tekisi hänestä kaksinkertaisen Oscarvoittajan. -Ehdokkaana hän on kuitenkin ollut useamminkin.
 Kolmantena esittelyssä on nuori näyttelijä nimeltä Lucas Hedges joka on ehdolla elokuvasta Manchester by the Sea. -Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa joten onnea Oscarjahtiin.
 Neljäntenä esittelyssä on näyttelijä Dev Patel joka on ehdolla elokuvasta Lion. -Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa joten onnea Oscarjahtiin.
Viimeisenä esittelyssä on näyttelijä Michael Shannon joka on ehdolla elokuvasta Nocturnal Animals. -Tämä on hänen toinen ehdokkuutensa -ensimmäistä kertaa hän oli ehdolla vuonna 2009 elokuvasta Revolutionary Road mistä ei voittoa. -Onnea siis tälle vuodelle.

Ei kommentteja: