keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Parhaat ohjaaja ehdokkaat 2017

 Ekana esittelyssä parhaista ohjaajaehdokkaista on ohjaaja Denis Villeneuve joka on ehdolla elokuvasta Arrival. -Tämä on hänen eka ehdokkuutensa joten onnea Oscarjahtiin.
 Toisena esittelyssä on näyttelijä/ohjaaja Mel Gibson joka on ehdolla elokuvasta Hacksaw Ridge. -Tämä voitto toisi hänelle hänen kolmannen Oscarinsa joten onnea Oscarjahtiin.
 Kolmantena esittelyssä on nuori ohjaaja nimeltä Damien Chazelle joka on ehdolla elokuvasta La La Land. -Tämä on hänen toinen ehdokkuutensa -ekan kerran hän oli ehdolla vuonna 2015 elokuvasta Whiplash parhaasta käsikirjoituksesta josta ei kuitenkaan voittoa. -Onnea siis tälle vuodelle.
 Neljäntenä esittelyssä on ohjaaja Barry Jenkins elokuvasta Moonlight. -Tämä on hänen eka ehdokkuutensa joten onnea Oscarjahtiin.
Viimeisenä esittelyssä on ohjaaja Kenneth Lonergan elokuvasta Manchester by the Sea. -Tämä on hänen kolmas ehdokkuutensa -ekan kerran hän oli ehdolla vuonna 2001 elokuvasta You Can Count on Me josta ei voittoa -ja toisen kerran vuonna 2003 elokuvasta Gangs of New York parhaasta käsikirjoituksesta josta ei myöskään voittoa. -Onnea siis tälle vuodelle.

Ei kommentteja: